ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: ΝΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΝΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ



Ένα από τα βασικότερα αγαθά , που οφείλουμε να διασφαλίσουμε στην πόλη μας , είναι η Παιδεία και κατ' επέκταση η παροχή επιστημονικής γνώσης , που απευθύνεται με τρόπο εύληπτο και κατανοητό στο ευρύ κοινό.
Το ρόλο αυτό έπαιξε , με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από την κοινωνία της Ηλιούπολης , ο θεσμός του Δημοτικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου της πόλης μας , επί πολλά έτη , με την πρόθυμη και εξαιρετική συμβολή , μέσω της διδασκαλίας , εξεχουσών προσωπικοτήτων της Επιστήμης , των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Δυστυχώς , η λειτουργία αυτή έχει ανασταλεί , με αποτέλεσμα , οι συμπολίτες μας να στερούνται την ευκαιρία στην πρόσληψη γνώσης , πάνω σε θέματα με ευρύτητα ενδιαφέροντος .

Επειδή είναι ύψιστη ανάγκη , ειδικά στην εποχή της απομόνωσης , και της ανασφάλειας , να κρατήσουμε ζωντανό , ελεύθερο και προσβάσιμο το εργαλείο αυτό , προτείνουμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning) για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 , με την πραγματοποίηση διαδικτυακών διαλέξεων - μέθοδος τηλεκπαίδευσης. 

Η πράξη αυτή θα συμβάλλει στην ικανοποίηση της ανάγκης για γνώση αλλά και υγιούς ενασχόλησης και διεξόδου του δημότη.

23/10/2020
ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: