Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ο Άγγελος Κάνδηλας ισχυρίζεται πως το παρακάτω είναι το μήνυμα της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για το Πολυτεχνείο!

 


Μέσω του πρώην αποτυχημένου υποψηφίου τους Άγγελου Κάνδηλα ( δισ. φορές δεν κατάφερε να εκλεγεί ) απάντησαν οι κρυπτόμενοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για το κρυπτό- μήνυμα που τάχα έστειλαν για την επέτειο του Πολυτεχνείου! 

Με την παρακάτω ανάρτηση αναπαραγωγή του 2014! ο κ. Ευσταθίου και η παράταξή του  "καθάρισε" και για την φετινή επέτειο και προφανώς και για αυτές των επόμενων ετών! 




Έτσι θεωρούν πως ξεγελούν τους δημότες μας για τα πουλιά της χούντας που ανέβαζε ο υποψήφιός τους Γιάννης Πετράκης στο facebook. Τους βάζουμε πάλι την ανάρτηση του 2015 μια ανάρτηση ΝΤΡΟΠΗ για την Αστική μας Δημοκρατία αλλά και για τις παρατάξεις που εξακολουθούν και έχουν υποψηφίους με τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. 




Τελικά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα από όσο φανταζόμασταν έχουν μαζέψει γύρω τους όσους δεν τολμούν καν να εκφέρουν την λέξη Πολυτεχνείο , αδυνατούν να καταλάβουν το μήνυμα της εξέγερσης και κυρίως ανέχονται στις τάξεις τους όσους έχουν μόνο καλά λόγια για τον δοτό δήμαρχο της χούντας στην πόλη μας Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα. 

Καλή η προσπάθεια του Κάνδηλα να τους "ξεπλύνει" για το ατόπημά τους αλλά προφανώς πιο πολύ "λέρωσε" και τον ίδιο παρά δικαίωσε αυτούς. 

Οι πολίτες βλέπουν , κρίνουν και ψηφίζουν όσους δεν ντρέπονται να πουν τα πράγματα με το όνομά τους και να παραδεχτούν τα λάθη τους. 

Άλλωστε τι τους κόστιζε να ζητήσουν μια συγγνώμη για την παράλειψή τους; Απολύτως τίποτα απλώς έβαλαν τα διαδικτυακά τους φερέφωνα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. 

Άγγελε εμείς τα βλέπουμε ΟΛΑ εσύ συγχρωτίστηκες με όσους ανέβαζαν πουλιά της χούντας στο προφίλ τους, και εσύ καλύπτεσαι με ανάρτηση 6ετίας για την φετινή ιδιαίτερη επέτειο του Πολυτεχνείου όπου έπρεπε να περαστεί και το μήνυμα της κοινωνικής ευθύνης εκτός από αυτό της Δημοκρατίας. 

Το ποστάρισμα του Άγγελου Κάνδηλα φάνηκε ενδιαφέρον και στην κ. Μπενά που το ανέβασε και στην σελίδα Ηλιούπολη για όλους - Νότια Προάστια  στο facebook



Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...