ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ξεφτιλισμένη αριστερή πλέμπα της πόλης θεωρεί πως μπορεί να μας φιμώσει - Ουδείς διανοείται τι θα επακολουθήσει

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Η ξεφτιλισμένη αριστερή πλέμπα της πόλης θεωρεί πως μπορεί να μας φιμώσει - Ουδείς διανοείται τι θα επακολουθήσει




Το ιστολόγιο αυτό δεν δημιουργήθηκε προφανώς για να υπηρετήσει τους ανύπαρκτους αγώνες της αριστεράς για "δημοκρατία" εκτός και εάν θεωρούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι πως υπήρχε δημοκρατία στα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ. 

Το ιστολόγιο δεν ήρθε για να υμνήσει κανέναν "κατσαπλιά" που στο όνομα της Δημοκρατίας κρατάει την χώρα μας πίσω. Ούτε ήρθε φυσικά για να υμνήσει όσους επί 12 έτη κομμουνιστικής διακυβέρνησης του δήμου οι δημοτικοί σύμβουλοι της τότε αντιπολίτευσης απλώς παρακολουθούσαν την καταστροφή του δήμου μας. 

Με θάρρος στηρίξαμε και θα στηρίζουμε τον οιοδήποτε που ΔΗΜΟΣΙΑ καταδικάζει τον μαύρο και κόκκινο φασισμό και κόψαμε ακόμα και τον διαδικτυακό διάλογο με όσους τάχα υπερασπίζονται την Αστική μας Δημοκρατία αρά παράλληλα θαυμάζουν και υμνούν Βελουχιώτηδες και ένα σωρό άλλα κομμουνιστικά απόβλητα που ήθελαν να στερήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και να τους καταστήσουν ένα κράτος - παρία με κόκκινη φασιστική διακυβέρνηση στο όνομα τάχα ενός λαού που παρέμενε μακριά από την πραγματική δημοκρατία του δυτικού κόσμου αλλά και τον ίδιο τον πολιτισμό. 

Ακόμα και σήμερα κάποιοι εναποθέτουν τις ελπίδες τους για έναν καλύτερο κόσμο στην βαρβαρότητα της Ανατολής αφού δεν μας κάνουν την χάρη να πάνε να ζήσουν σε κράτη που έχουν από δεκαετίες χάσει όλες τις ατομικές τους ελευθερίες επειδή ακολούθησαν τον λάθος δρόμο. 

Αυτόν που ήθελαν να ακολουθήσουν και οι εδώ "κατσαπλιάδες" πρόσφατα μόλις το 2015 αλλά υποχώρησαν αφού γνώριζαν όπως γνωρίζουν όλες και όλοι πως δεν θα μπορούσαν να σταθούν από μια συντριπτική πλειοψηφία του λαού που όπως την περίοδο 1946-1949 θα πολεμούσε και θα νικούσε όλες και όλους τους ανθέλληνες που ζουν ανάμεσά μας. 

Προφανώς και ο λόγος μας δεν θα γίνει πιο "στρόγγυλος" για να ικανοποιήσει τους ενεργούς φασίστες της πόλης και προφανώς την κριτική μας θα δέχονται όλες και όλοι όσοι με πρόσχημα την τάχα αγάπη τους προς την Αστική Δημοκρατία κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ( λίγα πράγματα πλέον) για να διατηρηθεί η χώρα μας ως η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε . 

Κόντρα λοιπόν σε γαλάζιες, πράσινες, κόκκινες και ροζ Σοβιετίες εμείς έχουμε εδώ και χρόνια πάρει ΘΕΣΗ και δεν αλλάζουμε. 

ΥΓ: Αυτά προς το παρόν τα γενικά και φυσικά η αποτυχία τους του να κοινοποιούμε στο facebook παρά τις χιλιάδες πλέον αναφορές τους προς την εταιρία που διαχειρίζεται στην Ελλάδα τα των αναρτήσεων τους οδηγεί σε αδιέξοδα. Εμάς απλώς μας πεισμώνει αφού άλλωστε οι Ιδέες μας έχουν επικρατήσει εδώ και δεκαετίες σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. Και βέβαια όσο και εάν σκούζουν θα "τσακιστούν" αφού η χώρα μας δεν μπορεί άλλο να ανέχεται να είναι ουραγός των μεταρρυθμίσεων για να μην χάσουν κάποιοι βολεμένοι προνόμια που δεν τα αξίζουν. Ας συνεχίσουν λοιπόν το "αντάρτικο" μαζί με όσους στηρίζουν τον φασισμό τους όσο εμείς θα αποκαλύπτουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: