Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Απέλπιδες προσπάθειες όσων θεωρούν πως μπορούν να μας φιμώσουν "στοχεύοντας" τις διαφημίσεις της Google

 


Ο "πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται" και έτσι οι κατά συρροήν υβριστές μας μετά την ανεπιτυχή προσφυγή τους στα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ της πόλης μας είπαν να κάνουν και μια αναφορά προς τον Αμερικανικό Κολοσσό. 

Αίτημα τους πως η δική μας προτροπή στο να κάνετε ΚΛΙΚ στις αναρτήσεις των "συνήθεις υπόπτων" που "φιλοξενούμε" για να μαθαίνετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτούς στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου μας αποτελεί προτροπή στο να πατάτε τις διαφημίσεις! Εάν και είναι εμφανές πως αυτό δεν συμβαίνει η Google δεν τους έκανε την χάρη απλώς εξετάζει τις αναφορές τους αφήνοντας βέβαια ( και την ευχαριστούμε για αυτή την διευκόλυνση) τις διαφημίσεις της σε όλα τα υπόλοιπα σημεία του ιστολογίου μας. 

Δηλαδή τώρα εάν εμείς κάνουμε αναφορά για το ρατσιστικό και αντιδημοκρατικό περιεχόμενό τους προς την Google θα είμαστε οι "κακοί" της παρέας. 

Και φυσικά ως μη όφειλε η Google μας έδωσε τα πλήρη στοιχεία των ανθρώπων που μας έκαναν την αναφορά έτσι για να έχουν κάποιοι να λένε πως ο νόμος των προσωπικών δεδομένων τους "καλύπτει" για την απέραντη υποκρισία τους! 

Αυτά τα νέα για όσους μας ερωτούν για τα κενά στα δεξιά του ιστολογίου μας που βέβαια ουδόλως μας προβληματίζουν ως μέσο αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν βασιζόμαστε στα μερικά κλικ που θα κάνουν οι αναγνώστες μας πάνω στις διαφημίσεις αυτές για να εξακολουθούμε να υπάρχουμε. 

Άλλωστε ο μόνος λόγος που το ιστολόγιο μας έχει αυτές τις διαφημίσεις πάνω είναι για να μην μπορεί ο κάθε "ψεκασμένος" να το αποκλείσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...