Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Σχέδιο νόμου ετοιμάζει η κυβέρνηση για να ξεκαθαρίσει το μπάχαλο συναρμοδιοτήτων για την κοπή δένδρων. Σε αυτό θα προέχει η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. 

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ στεναχωρήθηκε που έκλεισε η Εθνική Οδός και δεν ζήσαμε τα τραγελαφικά που είχαν συμβεί σε αυτή επί δικής του κυβερνητικής θητείας. Όταν έμειναν εγκλωβισμένα για ώρες οχήματα επί υπουργίας του κ. Τόσκα. 

  • Η Δημοκρατία δεν οφείλει καμία επιείκεια σε κατά συρροήν δολοφόνους όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας που προσπάθησε για δύο και πλέον δεκαετίες να μας κάνει Σοβιετία αλλά απέτυχε. Βλέπετε η ΕΣΣΔ που ήταν πρότυπο για τα ΚΤΗΝΗ της 17 Νοέμβρη έπεσε και η κόκκινη δικτατορία μαζί με τα εγκλήματά της έγιναν γνωστά σε όλο τον δυτικό και πολιτισμένο κόσμο. ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ πιστοί στον κόκκινο ολοκληρωτισμό στηρίζουν τα αιτήματα ενός κατά συρροήν δολοφόνου που προφανώς και δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από τα άλλα αιμοσταγή σύμβολα της Αριστεράς και συνέχισε τον δικό τους "αγώνα". 

  • Η ΚιΠΗ ανακάλυψε επικινδυνότητα από το νέο δίκτυο 5G , αφού για ευνόητους λόγους άφησε προς το παρόν την αγάπη της για τα δένδρα - δολοφόνους και την ζούγκλα της Πικροδάφνης που κάποιοι δικαστές συντηρούν με δικαστικές αποφάσεις που προφανώς και δεν θα αποτρέψουν την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση από το να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο ψηφίστηκε. Όσοι ονειρεύονται εστίες μόλυνσης μέσα σε αστικούς ιστούς ας το ξεχάσουν η ανάπλαση θα γίνει κανονικά δεν θα καταντήσει ανοιχτή χωματερή το ρέμα. 

  • Η ΔΕΔΔΗΕ μας ενημέρωσε πως έχει αποστείλει έγγραφα για κλάδεμα δένδρων και κοπή επικίνδυνων και στο δήμο μας και αναμένουμε τα σχετικά έγγραφα . Είναι πανομοιότυπα με αυτά που δημοσιεύσαμε χθες και απευθύνοντας σε δήμους των Βορείων Προαστίων και στα Δασαρχεία Πάρνηθας και Πεντέλης. Επειδή θα αδρανήσει και πάλι η υπηρεσία Πρασίνου τώρα που πέρασε η χιονόπτωση θα τους τα θυμίσουμε. Άλλωστε δεν θα μείνουν χωρίς επιπτώσεις όσοι συνετέλεσαν στο να μείνουν χωρίς ρεύμα 250.000 νοικοκυριά στην Αττική. Σε δυσμένεια και ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης και ήδη ο ΣΚΑΪ με σημερινό του θέμα ανάθεσης αγοράς rapid- test τον στριμώχνει για να μην ζητάει και συνεχώς χρήματα από ένα κράτος που δεν έχει. 

  • Έρχεται επιτέλους το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές για να βάλει τάξη στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ και να αφαιρέσει από αυτοδιοικητικούς την δυνατότητα να εκμεταλλεύονται προς ίδιον όφελος την απόγνωση όσων ασχολούνται με τις λαϊκές και γνωρίζουν πως πλέον η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ θα επικρατήσει και στην δική τους "ζούγκλα". Απέτυχε και εκεί η Αυτοδιοίκηση που ετοιμάζει κινητοποιήσεις χωρίς νόημα αφού το νομοσχέδιο είναι προαπαιτούμενο για να συνεχίσει η χώρα μας να δανείζεται χρήματα από τους θεσμούς. Οι όποιες "βελτιώσεις" θα γίνουν την τελευταία στιγμή ( μακάρι να μη γίνουν) θα δίνει απλώς χρόνο σε κάποιους να αλλάξουν επάγγελμα. 

  • Ο κύβος ερρίφθη και το φθινόπωρο η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές για να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την σωτηρία της χώρας. Εμείς είμαστε αρνητικοί στην διενέργεια εκλογών πριν την ολοκλήρωση της θητείας μιας κυβέρνησης αλλά δεν βλέπουμε και άλλη λύση αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση και το ΚΙΝΑΛ επιχειρεί να κρατήσει την χώρα μας δέσμια της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και της ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

  • Ενδιαφέρουσα κόντρα Παύλου Πολάκη με Κώστα Μπακογιάννη και έτσι θα πάμε έως τις εκλογές αφού προφανώς και οι κατσαπλιάδες δεν κατανοούν άλλη γλώσσα αφού έχουν προ πολλού χάσει το Αριστερό "ηθικό" τους πλεονέκτημα. Στο πλευρό του Πολάκη και οι γνωστοί "δεξιούληδες" πρώην σύμβουλοι της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή που χρεοκόπησαν την χώρα με τις κομμουνιστικές επιλογές τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...