Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Υπόψιν Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Γιάννη Αντζινά και ΣΕΔΗ: Νιώθετε υπερήφανοι για το "αυγό του φιδιού" που εκκολάπτεται με την ΑΝΟΧΗ σας;

 


Σε δελτίο τύπου που είχε βγάλει παλιότερα η διοίκηση ομιλούσε για "Γκαίμπελς του διαδικτύου" χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις και βέβαια από κοντά και το ΣΕΔΗ που ανακάλυψε τον φασισμό στο διαδίκτυο εάν και αρκούσε να ρίξει μια ματιά στα μέλη του! 

Το βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση είναι από αυτά τα εμετικά ανθρώπων που κρατούν Ελληνικές σημαίες και αυτοχαρακτηρίζονται "πατριώτες" και κάποιοι εξ΄΄αυτών "Εθνικιστές" αγνοώντας ακόμα και την έννοια του όρου αφού εκτός από παντελώς ΑΝΗΘΙΚΟΙ φασίστες είναι και ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ και για τον λόγο αυτό όποιος θέλει να το παρακολουθήσει ας το αναζητήσει ο ίδιος με προσωπική του ευθύνη. 

Αυτόν λοιπόν τον φασίστα που στο θολωμένο του μυαλό βάζει δίπλα στον Κολοκοτρώνη και τον Καποδίστρια ( με πολλούς αστερίσκους είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι πρέσβευε) δύο αποδεδειγμένα ΦΑΣΙΣΤΕΣ εγώ και φαντάζομαι και μερικοί ακόμη δεν θέλω να τον πληρώνω. 

Επειδή προφανώς και εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στα δημοκρατικά αντανακλαστικά των διοικούντων διαχρονικά τον δήμο μας και επειδή ο συγκεκριμένος υπάλληλος της καθαριότητας ενόχλησε τις διωκτικές αρχές ρωτώντας για τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη προφανώς και δεν θα κάνουμε πίσω έως την απομάκρυνσή του από τον δήμο μας. 

Εμείς ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν ξεπλένουμε και ήδη έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές,  επειδή εμείς μπορεί να είμαστε φυλασσόμενοι "στόχοι" αλλά πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν αυτή την δυνατότητα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...