Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Όχι προφανώς και δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτό εδώ το ιστολόγιο με την στενή έννοια την οικονομική - Μας το αναγνωρίζουν όλες και όλοι εκτός από όσους να απειλούνται από την διαδικτυακή μας παρουσία

 


Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε από τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη μετά από προτροπή 2-3 φίλων του το μακρινό 2013. 

Σκοπός του προφανώς και δεν ήταν ο παράνομος ή νόμιμος πλουτισμός ενός μέσου που εσκεμμένα ανήκει στην πλατφόρμα της blogspot άρα της Google και αυτό για να διατηρήσει την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του έναντι όσων ανεπιτυχώς και στο παρελθόν επιχείρησαν την ΦΙΜΩΣΗ των ιστολογίων. 

Πλέον δεν πετυχαίνουν ούτε αυτή των "συστημικών" κατά αυτούς ΜΜΕ αφού ο κατάπτυστος νόμος Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα έχει στην πράξη καταπέσει και μαζί του και η ΑΣΥΔΩΣΙΑ των Δικαστών που απλώς διατηρούν τους μισθούς τους αλλά όχι την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να λογοκρίνουν κανέναν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ που ξέρει πως να χειριστεί τις δυνατότητες που του προσφέρει η Google. 

Κάποιες ανοησίες της Ε.Ε για την Αμερικανική εταιρία όπως και για άλλες παρόμοιες με πρόσχημα την τάχα φοροδιαφυγή της Αμερικανικής Εταιρίας ΕΚΛΕΙΣΑΝ με συμφωνία των δύο μερών όπως συνέβη στη Γαλλία . Για την χώρα μας δεν έχει ΤΕΘΕΙ ποτέ επίσημα τέτοιο θέμα. 

Επομένως ας μην αγανακτούν όσοι δεν πληρώνουν παρά κάποια ψίχουλα ΦΠΑ για τιμολόγια τα οποία κόβουν όταν το δικό μας "αφεντικό" προσφέρει στην Ελληνική Οικονομία εκτός από τις θέσεις εργασίας και μερικά εκατομμύρια ευρώ ετησίως ως φόρους. 

Άλλωστε σύντομα η Google θα επεκτείνει τις δράσεις της για να καλύψει και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μέσω του Google Adds χαρίσουν κέρδη σε όσους την εμπιστεύονται . 

Στα δικά μας τώρα και πηγαίνοντας στο μακρινό 2013 εμείς ΠΟΤΕ δεν κρύψαμε τις Ιδεολογικές μας καταβολές και ΠΟΤΕ δεν συμμετείχαμε σε καμία διοίκηση ούτε καν διαφημίζαμε δράσεις της προηγούμενης όπως καλά γνωρίζουν τα σημερινά εναπομείναντα μέλη της. 

Λέγαμε όπως και λέμε μπράβο σε αυτά που θεωρούμε ΘΕΤΙΚΑ και μεμφόμαστε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ αποφάσεις των διοικήσεων που συντηρούν το χθες. 

Άλλωστε ως μέσο δεν τιμάμε "αγώνες" που έγιναν για το προσωπικό συμφέρον και αηδιάζουμε και στην Ιδέα πως θα αποδώσουμε ΤΙΜΕΣ στα φασιστοειδή κόκκινου ή μαύρου κόμματος που βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης άλλοι με την ΨΗΦΟ και άλλοι με τις ερπύστριες της ΧΟΥΝΤΑΣ κάποιων ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ καραβανάδων που το έπαιζαν και πατριώτες αφού Εθνικιστές δεν θα μπορούσαν να γίνουν ΠΟΤΕ. 

Γιατί ο Εθνικισμός βέβαια δεν μπορεί να υπηρετεί την συρρίκνωση της πατρίδας , τους ανέξοδους και επιβλαβείς για την χώρα τσαμπουκάδες με κράτη πιο ισχυρά και κυρίως δεν αφήνει σακάτη τον ΗΡΩΑ Σπύρο Μουστακλή που κατέδειξε την ΓΥΜΝΙΑ την ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ και τον ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ όσων ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ στην Κύπρο επειδή πίστεψαν σε φαντασίες καραβανάδων. 

Ανάλογοι υπάρχουν και σήμερα και υπήρχαν και όταν συνετρίβη ο Ελληνικός στρατός στην Μικρά Ασία αφού οι ανθέλληνες και τζάμπα μάγκες Βενιζελικοί δεν άκουσαν τον Μεγάλο Έλληνα Εθνικιστή Ίωνα Δραγούμη και συνέχισαν έναν πόλεμο στον οποίο δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ. 

Στα δικά μας πάλι και όσων αφορά την ομάδα που ξεκίνησε αυτό το μέσο ΣΤΟΧΟΣ ήταν και επετεύχθη εν μέρει η ΣΥΝΤΡΙΒΗ μύθων και η απομάκρυνση όσων κεντροδεξιών τιμούσαν τους αγώνες φασιστών κόκκινων ή μαύρων ή σε κάθε περίπτωση η ΑΠΟΤΥΧΙΑ αυτών να λάβουν θέσεις ευθύνης. 

Έτσι για να μην έχουν απορίες όσοι μας παρακολουθούν εμείς δεν θα χαιρόμασταν ΠΟΤΕ ως μέσο να είχαμε έναν δήμαρχο σαν τον Κωνσταντάτο και να καμωνόμαστε πως είναι και ΔΕΞΙΟΣ αφού ως νέος έλιωσε τις σόλες του στις πορείες κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας και υπηρετούσε και υπηρετεί για εμάς πάντα ότι απεχθανόμαστε στους πολιτικούς ,την ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. 

Για αυτό λοιπόν και οι συλλογικότητες της παρακμής και της φασιστεράς στο μόνο που έχουν ΔΙΚΙΟ αλλά αφορά και αυτούς είναι πως δεν μπορείς να είσαι παράλληλα και με τον Άρη Βελουχιώτη και με την Αστική Δημοκρατία όπως δεν μπορείς να είσαι και με τον Παπαδόπουλο και με την Δημοκρατία. 

Βέβαια επί χούντας πολλοί καλλιτέχνες προσκύνησαν το καθεστώς αλλά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ τους ξέπλυνε όπως ξέπλυνε και τον Μίκη Θεοδωράκη που θυμήθηκε την Μακεδονία και είχε καλά λόγια για τους Χρυσαυγίτες. 

Ευτυχώς που οι κομμουνιστές δεν μάσησαν στις καιροσκοπικές κωλοτούμπες τους και υπήρχαν 2-3 δικά τους ΜΜΕ που τον έκραξαν! 

Βέβαια την θέση του στην Ιστορία θα την βρει ο σπουδαίος συνθέτης που άλλωστε είχε περάσει εκτός από την ΕΠΟΝ και από την νεολαία του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά όπως ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του. 

Για εμάς βέβαια αυτό δεν αποτελεί έκπληξη γιατί το μόνο που ξεχωρίζει τους κόκκινους από τους μαύρους φασίστες είναι το χρώμα. Και μπορεί ο Ιωάννης Μεταξάς να ήταν ως Κεφαλονίτης ευφυής και να μην πήγε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με τους Ιδεολογικούς του συμμάχους αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ηγέτη για κανέναν δυτικό παρά μόνο για ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ που συγχωρούν τα πάντα στους πάντες εάν έχουν εξασφαλίσει πρώτα μια θέση στο ΔΗΜΟΣΙΟ. 

Έτσι όσοι σπούδαζαν στα πανεπιστήμια της ΧΟΥΝΤΑΣ με καθηγητές που δίδασκαν ΜΠΟΧΑ βγήκαν τώρα να μιλήσουν για ανελευθερία και χούντα Μητσοτάκη! 

Οι οπαδοί του Άρη Βελουχιώτη και του Δημήτρη Κουφοντίνα προφανώς για κανέναν δυτικό δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορά αφού και για τους δύο η χώρα μας παρέμεινε και παραμένει για τον δεύτερο υπόδουλη στους συμμάχους της . 

Και βέβαια κυρίως στους Βρετανούς και τους Αμερικανούς γιατί αυτή η Ε.Ε δεν έχει κανέναν άλλο λόγο ύπαρξης παρά μόνο οικονομικό , δεν πρεσβεύει ΤΙΠΟΤΑ το σπουδαίο και κυρίως δεν έχει καμία στρατιωτική ισχύ γιατί τα κράτη - μέλη που την αποτελούν δεν έχουν ούτε ΚΟΙΝΗ ιστορία , ούτε πιστεύουν το ίδιο σε Αξίες όπως η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Εκτός και εάν κάποιοι θεωρούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ελέω Θεού Βασιλεία ή τους δικτάτορες που γέννησε κατά καιρούς η Γηραιά Ήπειρος. 

Έτσι το μόνο που πέτυχε αυτό το ιστολόγιο είναι ένα ΡΗΓΜΑ σε όσα θεωρούσαν δεδομένα για δεκαετίες όσοι δημιούργησαν αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται Δήμος Ηλιούπολης. 

Οι "αγωνιστές" προίκισαν το δημιούργημά τους με περιουσία που έκλεψαν από έναν ιδιώτη και τώρα που αυτοί κινδυνεύει να καταλήξει σε κάποιον άλλο ίσως και ξένο καμώνονται πως ο λαός θα πρέπει να τους βοηθήσει στις κατσαπλιάδικες μεθόδους τους που κατέστρεψαν την χώρα. 

Γιατί φυσικά και όσοι αγωνίζονται υπέρ ενός κράτους που θέλει να οικειοποιηθεί την ιδιωτική περιουσία δεν έχουν το ΗΘΙΚΟ ανάστημα να υπηρετήσουν καμία ΑΞΙΑ του δυτικού κόσμου. 

Παραμένουν δέσμιοι των ιδεοληψιών τους και δεν έχουν να προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ σε έναν νέο κόσμο που έχει ήδη εδώ και δεκαετίες να ανατέλλει γκρεμίζοντας ό,τι στραβό απέμεινε από τον ΠΑΛΙΟ. 

Όσοι αναπολούν λοιπόν το παρελθόν θεωρώντας τους νέους και τις νέες μας γενιά που δεν έχει ΙΔΑΝΙΚΑ απλώς ωραιοποιούν και κολακεύουν την ΔΙΚΙΑ τους. 

Η γενιά των 20ρηδων σαφέστατα και είναι περισσότερο δημοκρατική από τις προηγούμενες και έχει πλήρως αφομοιωθεί από έναν δυτικό τρόπο ζωής που ξέρει να εκτιμά καλύτερα τα γεγονότα. 

Δύσκολα μπορεί να τους πείσει κάποιος για ΜΥΘΟΥΣ, δεν πιστεύουν σε μαγικές λύσεις και δεν έχουν αυταπάτες ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του καπιταλισμού όπως είχαν για δεκαετίες πολλά στελέχη του ΚΚΕ και των άλλων πρακτόρων της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ. 

Για αυτό προφανέστατα και δεν εξεγείρονται για την καταπάτηση τάχα των ελευθεριών μας , για αυτό και φοράνε τις μάσκες τους κάτω από τις οποίες γελάνε με όσα πίστευαν οι γονείς αλλά και οι παππούδες τους που ήταν στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Η προσπάθεια να γράψουν την Ιστορία οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ από την αρχή που κυριάρχησε στην πατρίδα μας για δεκαετίες έχει ήδη τσακίσει. 

Για να γίνει αυτό έδωσαν το ΑΙΜΑ τους πολλοί ήρωες Εθνικιστές που η Ελληνική Πολιτεία αρχίζει σιγά-σιγά να τιμά και απομονώνει τις ΜΟΥΜΙΕΣ της Αριστεράς που ήθελαν να μας κάνουν ένα ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ κράτος όπως ήταν όλοι οι "σοσιαλιστικοί παράδεισοι" που λάτρεψαν με μανία οι οπαδοί κομμάτων όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ και το ΚΚΕ και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ που τότε ως ΣΥΝ ήθελε και την Ευρώπη αλλά όχι με την μορφή που έχει αλλά μία παραδομένη και καταρρέουσα που θα έδινε την θέση της σε ένα μόρφωμα που όχι μόνο δεν θα μπορούσε να επιβάλλει τις απόψεις της αλλά δεν θα είχε καν το σθένος να αναχαιτίσει τις ορδές των "βαρβάρων" που είναι έτοιμοι να την κατασπαράξουν διαλύοντας ό,τι απέμεινε από τον Πολιτισμό της. 

Ευτυχώς που οι φανατικοί μουσουλμάνοι - τζιχαντιστές την αφύπνισαν και ευτυχώς που υπάρχει και η Μεγάλη Βρετανία που με το Brexit της δείχνει να ταρακούνησε όσους ήθελαν να οδηγήσουν την Ε.Ε σε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. 

Αυτά προς το παρόν και όσο θα τα λέμε από εδώ γιατί προφανώς και η δική μας φιλοδοξία δεν ήταν να δούμε έναν ακόμα ΠΑΣΟΚΟ σε θέση δημάρχου στην πόλη μας και η ΑΝΟΗΣΙΑ των κεντροδεξιών της πόλης συνεχίζεται αφού ακολουθούν την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ πλήρως συνταγή της συμπόρευσης και καλής "γειτονίας" ( σε μερικές περιπτώσεις όπως ΚΥΤ στον Υμηττό και ΤΑΥΤΙΣΗΣ) με τα γνωστά "σαπάκια" της Αριστεράς που μας πουλάνε ΗΘΙΚΗ συνομιλώντας και στηρίζοντας καταδικασμένους τρομοκράτες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...