Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Μειωμένο το ενδιαφέρον για το δημοτικό συμβούλιο

 



Ελάχιστοι παρακολουθούν  το δημοτικό συμβούλιο και σήμερα , κάτι λογικό για εμάς αφού οι περισσότεροι δεν εμπιστεύονται τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι λόγοι είναι γνωστοί στους αναγνώστες μας και επιβεβαιώνονται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο όπου π.χ σήμερα όλοι λυπήθηκαν για τον τραυματισμό από άγνωστο του δημοτικού συμβούλου και υπαλλήλου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Γιάννη Γρηγορέα αλλά κανείς δεν σκέφτηκε πως με τοποθέτηση καμερών στους αθλητικούς χώρους μας ίσως πιάνονταν ο δράστης. 

Οι φθορές σε δημόσια περιουσία είναι κάτι που μας στοιχίζει χιλιάδες ευρώ και δεν ακούσαμε προτάσεις φύλαξης των χώρων από ιδιώτη , αφού το κράτος έχει διαχρονικά αποδειχθεί ανίκανο στο να διαφυλάξει την περιουσία του. 

Όσον αφορά μάλιστα το δήμο μας διαχρονικά επέδειξε συμπεριφορά καταπατητή σε ιδιωτικές εκτάσεις κάτι που βέβαια θα κληθεί να πληρώσει αφού ήδη δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. 

Μάλιστα μέσα στα σχέδια του υπουργείου Εσωτερικών και του νέου υπουργού κ. Μάκη Βορίδη είναι το "ξεμπλοκάρισμα" της σχετικής νομοθεσίας έτσι ώστε ο ιδιώτης να μπορεί να αποζημιώνεται και από φυσικά πρόσωπα ( δημοτικούς συμβούλους) όταν με αποφάσεις ή παραλείψεις τους στερείται την ιδιωτική του περιουσία. 

Μακάρι να προχωρήσει γιατί η κρατική αυθαιρεσία στην χώρα μας αποτελεί τροχοπέδη για την πολυπόθητη ΑΝΑΠΤΥΞΗ , αφού ουδείς ξένος θα επενδύσει έστω και μισό ευρώ σε ένα κράτος που αμφισβητεί βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όπως είναι το δικαίωμα στην ιδιοκτησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...