Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Στις 14 Μαίου ετοιμάζονται να ανοίξουν τα πάντα και την εστίαση - Η οικονομία προφανώς και δεν μπορεί να αναπτυχθεί με 100 νεκρούς την ημέρα ή με 1000 διασωληνωμένους αφού σε εμάς το κόστος βαρύνει το κράτος - πατερούλη!

 


Η κυβέρνηση άκουσε τους "ψεκασμένους" και όχι τους επιστήμονες  και αναμένεται έως τις 14 Μάϊου να ανοίξει και η εστίαση αφού άλλωστε χρήματα για επιδότηση ενοικίων δεν έχουν , ούτε άλλα 500αρικα για τους εργαζόμενους των οποίων οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε υποχρεωτική αναστολή εργασίας. 

Τα "όπλα" μας είναι κυρίως το εμβόλιο που με τους ρυθμούς που εμβολιάζονται θα έχουμε εμβολιασμούς ΟΛΟ το 2021 και βέβαια τα self test μέσω των οποίων το κράτος ποντάρει στην ατομική ευθύνη του κάθε "ψεκασμένου". 

Οι τζίροι των επιχειρήσεων που οι εργαζόμενοί τους θα είναι "ανθεκτικοί" στον ιό θα αυξάνονται και φυσικά μερικές χιλιάδες ακόμα συμπατριωτών μας θα αποδημήσουν εις Κύριον εφόσον θα είναι πλέον αναγκασμένοι να συγχρωτίζονται λόγω εργασίας και δυστυχώς όταν έχεις να κάνεις με μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ "μαγικές" λύσεις δεν υπάρχουν. 

Μάσκα , αποφυγή του συγχρωτισμού και χιλιάδες νέα φέρετρα είναι το "σχέδιο" της κυβέρνησης που θεωρεί μάλλον πως έχει ΕΣΥ Μεγάλης Βρετανίας ή ΗΠΑ και ανοίγει τα πάντα. 

Έτσι οι "ψεκασμένοι" Αριστεροί μπορούν να κάνουν άνετα όσες πορείες θέλουν αφού τα νομοσχέδια που έρχονται θα βγάλουν στο πεζοδρόμιο ακόμα και αυτούς που θέλουν την απελευθέρωση της αγοράς αλλά όχι βέβαια μονομερώς αφού ΚΑΝΕΝΑ από τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων δεν θίγεται στο προσχέδιο που έχει διαρρεύσει στον τύπο. 

Βέβαια με δεδομένο πως και μέσα στη ΝΔ υπάρχουν πολλοί που το παίζουν εργατοπατέρες για τα ασήμαντα δύσκολα θα "πουλήσουν" τους ψηφοφόρους- πελάτες τους στα σημαντικά. 

Γιατί προφανώς και ο ιδιωτικός τομέας δεν χρειάζεται επιχειρηματίες που προσπαθούν να ρίξουν τους εργαζομένους τους για να αυξήσουν τα κέρδη τους εις βάρος και της δημόσιας υγείας αφού έχουν αντιληφθεί πλέον οι πάντες πως καμία κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τον ιδιωτικό τομέα στη χώρα μας όλες πολεμάνε πως θα πνίξουν τον ιδιώτη στα χρέη και πως θα τον κάνουν κακό επιχειρηματία όπως κακός επιχειρηματίας είναι διαχρονικά και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. 

Ένα κράτος που παραμένει να μας ταλαιπωρεί επειδή κάποια κορόϊδα τον δάνεισαν υποθηκεύοντας για δεκαετίες των μέλλον των Ελληνίδων και των Ελλήνων που αποζητούν "Μεσσίες" για να ζήσουν αυτοί ικανοποιητικά και να πεθάνουν στα ξένα τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους! 

Αυτά που εάν ψηφίσουν ένα καλύτερο μέλλον θα έρθει για την χώρα μας αλλά δυστυχώς δεν θα τους επιτρέψουν την ψήφο επειδή εκεί που μένουν έχουν αντιληφθεί γιατί εμείς δεν τα πάμε καλά ενώ άλλα δυτικά κράτη τα πάνε. 

Ψήφο σε όλους τους ομογενείς εάν τολμάει το πολιτικό σύστημα για να αλλάξει επίπεδο η χώρα και να συναγωνιστεί τις άλλες οικονομίες αλλιώς ΛΙΤΟΤΗΤΑ , ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και νέα μνημόνια χωρίς την ανάλογη χρηματοδότηση αφού όποιος είναι χρεοκοπημένος δεν μπορεί να έχει την ίδια ζωή με αυτούς που δεν είναι. 

Όσοι έφυγαν στο εξωτερικό σώθηκαν όσοι μείναμε θα υπομείνουμε μια εξαθλίωση για την οποία πολλοί δεν είχαμε καμία ευθύνη. Αλλά στις Αστικές Δημοκρατίες οι πλειοψηφίες κάνουν κουμάντο και αυτές επέλεξαν να παραμείνουμε η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε. 

ΥΓ: Φεύγει για ΜΙΤ και σώζεται η Βολιώτισσα Κωνσταντίνα Ρασβάνη πάει στις ΗΠΑ και σε αυτή θέλουν να στερήσουν την ψήφο οι "ψεκασμένοι" της Αριστεράς . Μπράβο στην Κωνσταντίνα που στο μέλλον θα την δούμε σε θέση αντάξια με την εξυπνάδα της αφού στις ΗΠΑ μαζεύονται τα πιο δυνατά μυαλά του κόσμου για να διατηρήσουν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη.  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...