Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Μερικές εξηγήσεις σε αναγνώστες που μας γνώρισαν μετά τις εκλογές του 2019 και που έχουν απορίες

 


Η νέα μορφή του ιστολογίου μας και το σήμα του όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν δεν ήταν δική μας πρωτοβουλία αλλά ανάγκη για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο facebook. 

Οι δεκάδες αναφορές μιας ετερόκλητης "αγέλης" φασιστών θα ανάγκαζε τους εδώ διαχειριστές να μπαίνουν στην καθημερινή διαδικασία του ελέγχου στο τι ανεβάζουμε στο facebook, κάτι που λύσαμε με την νέα μας μορφή και την συμφωνία μας με τους εδώ διαχειριστές που όπως όλες και όλοι έχουν διαπιστώσει μας επιτρέπει την απρόσκοπτη παρουσία μας στην πλατφόρμα τους. 

Έτσι μπορεί ο καθένας να κοινοποιεί οτιδήποτε από εμάς και να μην έχει κανένα πρόβλημα και κυρίως εμείς να κοινοποιούμε χωρίς να ελεγχόμαστε κάθε φορά που κάποιος φασίστας και πολέμιος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ θέλει να μας επιβάλλει την λογοκρισία του. 

Εμείς άλλωστε δεν διακινούμε θεωρίες συνωμοσίας ούτε fake news και για τον λόγο αυτό δεν έχουμε και ποτέ "μαυριστεί" από τους εδώ ελεγκτές των fake news όπως έχουν διαπιστώσει όσοι μας διαβάζουν ανελλιπώς τα τελευταία 8 χρόνια. 

Άρα ας μην αναζητούν κάποιοι την κλασική φωτογραφία της παλιάς κεντρικής πλατείας της Ηλιούπολης και ας συνηθίσουν τον αετό ως σήμα μας κάτι βεβαίως που έγινε για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα και δεν ήταν δική μας επιλογή αλλά λύση ανάγκης. 

Τέλος όλες και όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι αγαπημένες μας ομάδες στο facebook επομένως εάν δεν μας βρίσκουν παντού ας καταλάβουν πως ουδείς μπορεί να κοινοποιεί τις αναρτήσεις του σε 100 ομάδες και πως εμείς πάντα ποντάραμε και ποντάρουμε στην απευθείας επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό μας κάτι που θα ακολουθήσουμε και ως στόχο μας και στο μέλλον. 

Πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023 ετοιμάζουμε και μια μεγάλη ομάδα για τα Νότια Προάστια όπου βέβαια σε αυτή θα χρησιμοποιήσουμε και την διαφήμιση του facebook αφού δεν θα αφορά μόνο την πόλη μας. 

Καλή συνέχεια και μείνετε συντονισμένοι αφού ίσως έχουμε και μια ευχάριστη είδηση μέσα στην μιζέρια των ημερών. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...