Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Δεν τους διαβάζουν ούτε οι "ψεκασμένοι" αφού όλες και όλοι κατάλαβαν πως διαχρονικά πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Θετικό σημάδι η ΑΠΑΞΙΑ που επιφύλαξαν οι αναγνώστες σε τοπικά ΜΜΕ που επί μήνες φιλοξενούσαν άρθρα "ψεκασμένων" που αμφισβητούσαν την πανδημία και θεωρούσαν πως όλα αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο γίνονται για να "τσιπάρει" η Νέα Τάξη Πραγμάτων την Σούλα και τον Κώστα για να μάθει τι κάνουν και πως ετοιμάζονται να ανατρέψουν το "σύστημα". 

Τώρα και με το 5G η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα καταγάγει ακόμα μια περήφανη νίκη εναντίον όσων την επιβουλεύονται και δεν θέλουν με τίποτα να διαταραχθεί το DNA της Φυλής μας! 

Μέρα με την μέρα και παρόλο τον λυσσαλέο πόλεμο που μας κάνουν τους μόνους που ευνοούν είναι αυτούς που δεν θέλησαν να μας διαψεύσουν ποτέ και σε κανένα ρεπορτάζ μας , γνωρίζοντας προφανώς πως παρά τις τεράστιες διαφορές μας δεν θα "στοχοποιούσαμε" τον οιοδήποτε χωρίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ και παρουσιάζοντας πάντα το 10% από όσα γνωρίζουμε για εκείνον. 

Έτσι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και νέα "δράματα" αφού στην κατοχή μας έχουμε ακόμα ένα θέμα εναντίον κάποιου επικριτή  μας και η αλήθεια είναι πως ακόμα και εμείς "φοβόμαστε" να σας βάλουμε στη διαδικασία να παρακολουθήσετε την απόλυτη χυδαιότητα γνωρίζοντας πως η ΑΛΗΘΕΙΑ πολλές φορές σκοτώνει ακόμα και όσους την λατρεύουν! 

Και βέβαια για να μην στεναχωρήσουμε και τους ενεργούς φασίστες της πόλης θα τους αποκαλύψουμε πως και πάλι δεν κουνήσαμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι αλλά ο καταγγέλλων πρόσωπο πολύ οικείο σε πολλούς στην πόλη μας εμπιστεύθηκε εμάς και όχι όσους διαχρονικά δεν θέλουν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την πόλη. 

Και βέβαια εμείς δεν είμαστε υποκριτές όπως κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα και πάλι όταν δολοφονήθηκε ο πληροφοριοδότης των αρχηγών εγκληματικής οργάνωσης γιατί φυσικά και από πολύ νωρίς είχαμε προϊδεάσει όσους μας διαβάζουν πως εάν δεν οδηγηθούν ενώπιων της Δικαιοσύνης ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι στην εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου η Πολιτεία θα μαζεύει πτώματα έως ότου ακούσει επιτέλους τις κραυγές αγωνίας των συμμάχων μας που βλέπουν πως η χώρα μας έχει μεταβληθεί σε Κολομβία των Βαλκανίων. 

Η διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί ΑΥΡΙΟ και χαιρόμαστε ειλικρινά για τις αποφάσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδη να προχωρήσει με ή χωρίς την συγκατάθεση της κυβέρνησης σε μια επιτυχία που θα χρεωθεί ο ίδιος προσωπικά αφού έτσι και αλλιώς κάποιους ενοχλεί η παρουσία του στην θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και θα ήθελαν κάποιον άλλο για να μπορούν να τον ελέγχουν. 

Έτσι όσοι θεωρούν πως θα έχουμε ακόμα μια κακή επανάληψη του παρελθόντος μάλλον θα αναθεωρήσουν και όσοι ζητούν την καρατόμησή του θα κατανοήσουν πως το "πάρτι" τελείωσε για αυτούς από την στιγμή που έθιξαν τα συμφέροντα όσων κρατούν την χώρα μας ζωντανή σε έναν κόσμο που θα αλλάξει είτε το θέλουμε εμείς είτε όχι προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Ας κρατήσουμε λοιπόν πως οι πολλοί έχουν αρχίσει και κατανοούν το συμφέρον τους και δεν υποκύπτουν σε όσους διαχρονικά τους πουλάνε ψεύτικη  ΗΘΙΚΗ και "επαναστάσεις" που θα οδηγούσαν στην πλήρη απαξίωση του ανθρώπινου είδους . 

Τα ανθρωποειδή λοιπόν ας αρκεστούν στην ΛΑΣΠΗ τους και στις "αγιοποιήσεις" όσων προσπαθούσαν να δώσουν στα ΚΤΗΝΗ ανθρώπινα χαρακτηριστικά. 

Γιατί για να καταγγέλλεις αξιόπιστα την ΔΙΑΦΘΟΡΑ δεν πρέπει να κάνεις εκπτώσεις σε τάχα μεταμελημένους που επί τρεις δεκαετίες εκβίαζαν και δολοφονούσαν όσους ατυχώς για εκείνους δεν είχαν στο πλευρό τους τις δυνάμεις του καλού. 

Αυτές που θα συνεχίσουν να κυβερνούν τον κόσμο χρησιμοποιώντας προς όφελος της ανθρωπότητας την τεράστια τεχνογνωσία που κατέχουν επειδή δούλεψαν αξιολογώντας μυαλά από όλες τις Φυλές του κόσμου για να υπηρετήσουν την πιο δημοκρατική χώρα του πλανήτη. 

Οι δήθεν λοιπόν αδιάφοροι της πόλης μας σε εμάς προσωπικά θυμίζουν τους "αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ που όταν η ΕΥΠ τους "ξεβράκωσε" μιλούσαν για σκευωρία! 

Κουφοί και τυφλοί δεν είμαστε και ακούσαμε και είδαμε τα λεφτά που έπαιρναν για να κάνουν τα στραβά μάτια και ας μην θεωρούν πως έχοντας στο χέρι 10-20 βουλευτές ή και 30 ακόμα μπορούν να τα βάλουν με τις ΗΠΑ και τους εδώ υποστηρικτές τους. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...