Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Αμετανόητος ο Γαβριήλ Αραμπατζής δήλωσε πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης και το 2023 οδηγώντας σε αδιέξοδο όσους αφελείς πίστευαν σε κοινή πορεία των κεντροδεξιών



Είδηση έβγαλε το site ilioupolinews.gr που παρέστη στην σημερινή ενημέρωση των τοπικών ΜΜΕ από τον επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Την είδηση την διαβάζετε εδώ και απευθύνεται στους αφελείς που ακόμα θεωρούν πως μπορεί να υπάρχει κοινή κάθοδος των κεντροδεξιών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2023. 

Ο κος Αραμπατζής σύμφωνα με το ρεπορτάζ ξεκαθάρισε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης  και βέβαια ουδείς αμφιβάλει πως ο κος Τάσος Ευσταθίου με μεγαλύτερο ποσοστό και ψήφους σύμφωνα με τις κάλπες του 2019 , δεν θα ακολουθήσει ως υποψήφιος σε μια παράταξη όπου υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο κος Αραμπατζής. 

Άλλωστε ο κος Τάσος Ευσταθίου ανεξάρτητα από τις δικές μας ΔΗΜΟΣΙΕΣ αιτιάσεις για τις επιλογές του παραμένει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της κεντροδεξιάς και ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά έχοντας υπηρετήσει διάφορους ακόμα και τον δοτό δήμαρχο της χούντας για τον οποίο η παράταξη του κ. Βαλασόπουλου έκανε ειδικό δημοτικό συμβούλιο για να τιμήσουν την συμβολή του στα κοινά της πόλης! 

Σε τέτοια πόλη ζούμε και φυσικά εμείς παραμένουμε "διαφορετικοί" υψώνοντας τους τόνους εναντίον τόσο του δοτού δημάρχου όσο και του κομμουνιστή δημάρχου στεναχωρώντας φασίστες που είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν τους πάντες στερούμενοι ΣΑΦΗΣ ιδεολογικής γραμμής. 

Και όχι ο κος Αραμπατζής ως νεότερος σε ηλικία δεν είναι από αυτούς που δεν είπαν κολακευτικά λόγια για έναν δήμαρχο που εκτός από την μεγάλη ζημιά που έκανε στην πόλη μας είναι και ο κύριος υπεύθυνος για την κατάντια στην κεντροδεξιά αφού δεν άφηνε κύριε Αραμπατζή κανέναν νέο να προχωρήσει και έτσι διαμόρφωσε νοοτροπίες. 
΄
Νοοτροπίες που δεν θα αλλάξουν όσο κεντροδεξιά στελέχη αντί να διακηρύσσουν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ επικράτηση των ΔΕΞΙΩΝ αντιλήψεων γίνονται ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια. 

Εάν θεωρείτε πως θα σας ψηφίσουν δεξιοί για να συναγελάζεστε με την αριστερή πλέμπα της πόλης προφανώς και στις κάλπες του 2023 θα πέσετε από τα σύννεφα που κάποιοι ενεργοί φασίστες σας ανεβάζουν και που οδήγησαν και άλλους στο να έχουν αυταπάτες. 

Ενωθείτε με την άλλη κεντροδεξιά παράταξη το 2023 και αφήστε τα αριστερά πειράματα άλλωστε είναι και η μόνη σας ελπίδα να δείτε δεύτερο γύρο. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα παλεύετε με την Λαϊκή Συσπείρωση που εάν δεν υπήρχε αυτό εδώ το τοπικό ΜΜΕ σίγουρα θα σας είχε περάσει σε ψήφους στις κάλπες του 2023. 

Γιατί όταν εμείς δίναμε μάχη για να μην πάμε από το κακό στο χειρότερο το 2019 , οι ενεργοί φασίστες ήθελαν πιο "δημοκράτη" δήμαρχο και τελικά το πέτυχαν!

Για να συμβεί βέβαια αυτό  η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πέτυχε να αυτογελειοποιηθεί με υποψήφιούς της που στο δεύτερο γύρο δεν πήγαν καν στις κάλπες να ψηφίσουν επειδή οι ίδιοι δεν εκλέχθηκαν! 

ΥΓ: Για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού δεν περιμέναμε από κεντροδεξιά παράταξη να προκρίνει την συντήρηση του δικτύου από δημοτικούς υπαλλήλους,  λες και δεν ξέρουμε τι μπορούν και τι όχι και πάλι καλά που δεν είπαν πως τα φώτα θα τα βάλουν αυτοί που δεν μπορούν να μαζέψουν τα σκουπίδια για να έχουμε μια καθαρή πόλη. Η ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού της πόλης θα είναι ό,τι θα ακούγεται για μήνες από την αντιπολίτευση που θεωρεί πως θα "ξορκίσει" το κακό αγνοώντας πως οι πολίτες βαρέθηκαν τον κρατισμό που άλλωστε μόνο ΔΕΙΝΑ έφερε στην χώρα και που στην κυριολεξία έχει καταστρέψει την πόλη μας. Σε μια πόλη που πάλευε επί τέσσερις δεκαετίες να κάνει μια ιδιωτική περιουσία ΔΗΜΟΣΙΑ και που θεωρεί πως σε άλλα 40 ίσως πετύχει να την κάνει δημοτική φυσικά όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...