Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Περιπολία της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ηλιούπολης με την ενεργό συμμετοχή του δημάρχου της πόλης Γιώργου Χατζηδάκη


Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για την φωτογραφία που μας έστειλε πριν από λίγο και όπως βλέπετε στην θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας είναι ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Χατζηδάκης. 

Για τον επίσης Γιώργο οδηγό του οχήματος και εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Μπενά , είναι το τελευταίο διάστημα η καθημερινή του ρουτίνα οι νυχτερινές περιπολίες. 

Η νέα ομάδα ΕΟΠΠΗ ( Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ηλιούπολης) έχει δεχθεί πολλές αιτήσεις για συμμετοχή όπως διαβάσαμε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση με αφορμή προσπάθεια εμπρησμού στο ρέμα της Πικροδάφνης που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς  από την άλλη ομάδα δασοπροστασίας (ΜΚΟ)  που έχει η πόλη μας, η οποία  διαθέτει και κάποια πυροσβεστικά οχήματα. 


Ποια είναι τα επίπεδα συνεργασίας των δύο θα το μάθουμε γιατί προφανέστατα και εμείς δεν "εντυπωσιαζόμαστε" από τίτλους ούτε φυσικά είμαστε τίποτα αδαείς να βλέπουμε φιλάνθρωπους και ήρωες όπου δεν υπάρχουν. 

Γιατί προφανέστατα και όλοι κρινόμαστε πρωτίστως από το αποτέλεσμα και κυρίως από την ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ των απόψεων που εκφράζουμε. 

Γιατί να έχεις χορηγό την AstraZeneca και τον δήμο Ηλιούπολης και να κατηγορούν τα μέλη σου τον δημοσιογράφο ως ντήλερ εμβολίων πάει πολύ!


ΥΓ: Η ομάδα ΕΟΔΠΗ διαθέτει και  Canadair CL-215 σε μινιατούρα δώρο από τον υμνητή δικτατόρων κ. Στάθη Γαυγιωτάκη 


"Ευχόμαστε" να κάνει δώρο ένα παρόμοιο και στη νέα Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας που μπήκε με το "αριστερό" και σύντομα θα μας απασχολήσει αφού ως γνωστόν εμείς δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...