Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Μήπως θα πρέπει να παραιτηθεί;

 


Δολοφονούν δημοσιογράφους έξω από τα σπίτια τους ( περίπτωση Καραϊβάζ) , επιτίθονται σε τηλεοπτικά συνεργεία υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και καθημερινά η "μικροεγκληματικότητα" οργιάζει. 

Ο υπουργός υπόσχεται όπως και στην περίπτωση του αειμνήστου Σωκράτη Γκιόλια πως οι ένοχοι των δολοφονιών θα οδηγηθούν σύντομα στην Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να πιάσουν ούτε τον Παλαιοκώστα ενώ με τα "στοιχεία" που δίνουν στις εισαγγελικές αρχές δεν δένουν κανέναν. 

Επίορκοι αστυνομικοί μπλεγμένοι στην εγκληματική οργάνωση Παπαχρήστου- Μάλαμα εξακολουθούν και υπηρετούν στο αστυνομικό σώμα και οι παρακολουθήσεις ποινικών από ξένες πρεσβείες είναι περισσότερες από αυτές των "αδιάφθορων". 

Η σήψη είναι μεγάλη και η θέση του υπουργού κινδυνεύει από ενστόλους που έχουν στο συρτάρι τους υποθέσεις που δεν μπορεί να μείνουν ανεξιχνίαστες επειδή δεν αφορούν μόνο εμάς. 

Και επειδή είναι κοντά η στιγμή που ένας καλός υπουργός θα φεύγει από το πόστο του ως αποτυχημένος αναρωτιόμαστε εάν θα ήταν χίλιες φορές καλύτερα να παραιτηθεί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και πάντα συνδικαλιστής κ. Καραμαλάκης γιατί είναι εμφανές πλέον πως δεν τον φοβάται ουδείς από τους υφισταμένους του! 

Πρόκειται βέβαια για εξαιρετικό αξιωματικό όμως σε αυτή την θέση δεν μετράει τίποτα άλλο εκτός από την αποτελεσματικότητα και αυτός δείχνει να μην θέλει να στεναχωρήσει ΚΑΝΕΝΑΝ συνάδελφό του ακόμα και εάν αυτός ακούγεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες της ΕΥΠ να μιλάει με τον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης και νεκρό από το 2019 Δημήτρη Μάλαμα. 

Το επόμενο διάστημα και επειδή οι φωτιές μονοπωλούν όπως είναι φυσικό την επικαιρότητα θα την "σπάσουν" με ειδήσεις που θα αφορούν ΔΙΑΦΘΟΡΑ και επειδή το έργο έχει παιχθεί πολλάκις φορές και στο παρελθόν ευχόμαστε αυτή την φορά το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο. 

Βέβαια επειδή δεν είμαστε της άποψης να φύγει οπωσδήποτε ένας για να πάει χειρότερος φανταζόμαστε πως η πολιτική ηγεσία δεν θα ακούσει αυτή την φορά τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ που με τις συμπεριφορές τους οδήγησαν σε αποτυχίες που δεν συναντά κανείς εύκολα σε κανένα δυτικό κράτος. 

Δυτικό είπαμε γιατί από ό,τι μαθαίνουμε αρκετοί ένστολοι δεν έχουν αντιληφθεί πως εδώ δεν είναι Ρωσία. 

ΥΓ: Βέβαια εδώ δεν παραιτείται ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο Καραμαλάκης θα παραιτηθεί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...