Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό...



  • Οι προτιμήσεις όσων μας διαβάζουν σε μηνιαία βάση είναι στα πλάγια δεξιά και αναφερόμαστε στις ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Επομένως μην αναμένεται από εμάς "χάσιμο" χρόνου για θέματα που θα τα διαβάζουμε μόνοι μας πέρα από τις αναρτήσεις με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό που δεν πρόκειται να λείψουν αφού οι Ιδέες μας έχουν επικρατήσει κατά κράτος και όχι μόνο στην χώρα μας. 

  • "Εύκολο" χειμώνα θα έχει η διοίκηση του δήμου μας αφού για όλα θα φταίει η ανάλγητη κυβέρνηση που δεν δίνει λεφτά! Και φυσικά μην περιμένετε να αλλάξουν κασέτα όσοι οι πολλοί συμφωνούν πως η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να χρηματοδοτείται αδρά και να μην κάνει σκέψεις για δική της εξοικονόμηση οικονομικών πόρων. Φανταζόμαστε πως το φεστιβάλ που είναι εν εξελίξει δεν θα αφήσει κανένα κέρδος αλλά μόνο χασούρα για τον δήμο μας όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα ανάλογα των άλλων δήμων! 

  • Το γεγονός πως δήμαρχος Πάτρας είναι ο  κ. Πελετίδης  ένας κομμουνιστής - λαϊκιστής ανοίγει το δρόμο και σε άλλους να πράξουν όπως εκείνος. Άρα δεν θα δούμε ΠΟΤΕ ιδιωτικοποιήσεις δομών πριν την νέα χρεοκοπία της χώρας που έως το 2023 θα χρειαστεί νέο δανεισμό και νέα μνημόνια. Έως τότε όλες και όλοι δεν θα αναφέρουν καν την λέξη ιδιωτικοποίηση δομών γιατί οι ΣΔΙΤ εκτός που είναι κοστοβόρες έχουν στην ουσία αποτύχει ΠΛΗΡΩΣ. Μια ματιά στα οικονομικά των μεγάλων δήμων που υλοποιούν τέτοιες δράσεις είναι ενδεικτική γιατί οι ΣΔΙΤ του Σαμαρά είναι ημίμετρα σε μια πατρίδα που δεν μπορεί να περιμένει. Βέβαια οι Σαμαρικοί βουλευτές αλλά  το τελευταίο διάστημα εμφανίζουν τάσεις αυτοκτονίας αφού θεωρούν πως το θέμα της  Βόρεια Μακεδονίας  είναι η βασική μας απειλή και όχι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ χρέος της χώρας που έχει φτάσει ήδη να ξεπερνάει το 230% του ΑΕΠ της χώρας! Έχουν και το μεταναστευτικό να ασχολούνται με τον Σαμαρικό Μηταράκη που δεν μπορεί να κάνει και "θαύματα" σε έναν κόσμο όπου όποιος αρνείται την παγκοσμιοποίηση είναι σαν να αρνείται πως η γη κινείται! Και βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε εμείς δεν είμαστε της άποψης πως ένα φτωχό κράτος έχει καμία πιθανότητα ενσωμάτωσης πληθυσμών που έχουν τα δικά τους ήθη και έθιμα που είναι παντελώς ΞΕΝΑ προς τον δυτικό μας πολιτισμό. Στη Γερμανία η διαφαινόμενη ΗΤΤΑ των κεντροδεξιών ίσως θα έπρεπε να αφυπνίσει όσους ακόμα έχουν τέτοιες αυταπάτες. Στη θέση του Μητσοτάκη θα φέρναμε άμεσα στη Βουλή την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι ώρα για να υπάρχουν εκκρεμότητες με το ΝΑΤΟ που σύντομα θα το χρειαστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...