Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ  του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης  χθες και ο δήμαρχος της πόλης μας ως γνήσιος κρητικός φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείψει. Άλλωστε μονοκούκι των ψήφισαν οι Κρητικοί της Ηλιούπολης στις δημοτικές του 2019 κυρίως στον δεύτερο γύρο ενώ πολλοί Κρητικοί συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό του. Βλέπετε το νησί βγάζει "δημοκρατικούς" πολίτες και Βενιζέλους αλλά και Μητσοτάκηδες! 

  • Δεν τίθεται θέμα καθόδου του κ.  Σταύρου Γεωργάκη ως υποψηφίου δημάρχου στις δημοτικές του 2023 μας λένε όσοι κινούνται στον χώρο της κεντροαριστεράς και κυρίως του ΚΙΝΑΛ. "Ο Σταύρος δεν θα γίνονταν ποτέ διασπαστής της παράταξης" μας τονίζουν. Ίδωμεν. Εμείς εμπιστοσύνη σε όσους έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχουμε πάντως! 

  • Ας μην απογοητευθούν κάποιοι κεντροδεξιοί μισοβδόμαδα έχουμε χρόνο έως τις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου του 2023. 

  • Χρόνια Πολλά και σε αυτούς  που "στεναχωρούμε" με τις αναρτήσεις μας και εορτάζουν σήμερα μιλάμε φυσικά για τους Γαβριήλ Αραμπατζή, Άγγελο Κάνδηλα και Μιχάλη Κουρή. Άλλωστε και εμείς στεναχωριόμαστε από τις επιλογές τους που σε πολλές περιπτώσεις έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το κόμμα το οποίο ανήκουν. 
  • Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να εξακολουθήσει να ηγείται με όσους θεωρούν λογικό πως μπορεί να μένει εκτός τίτλων για χρόνια. Η ομάδα μικραίνει το βλέπουν όλοι και φυσικά δεν μπορούμε να ζούμε με τις αναμνήσεις ας ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους για να βρεθεί νέος αγοραστής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...