Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Όχημα χωρίς οδηγό αναστάτωσε ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό το κέντρο της πόλης

 


Όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από την wind στην κεντρική πλατεία της πόλης μας , για άγνωστους έως τώρα λόγους άρχισε να κινείσαι χωρίς οδηγό προκαλώντας αναστάτωση. 

Πιθανό να λύθηκε το χειρόφρενο ή να μην είχε μπει καθόλου από τον ιδιοκτήτη του! Αμέσως κινητοποιήθηκε η δημοτική Αστυνομία και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Παναγιώτης Κόκλας έφτασε στο σημείο όπου ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο δυσάρεστο περιστατικό εκτός από την λογική αναστάτωση. 




Οι φωτογραφίες είναι από αναγνώστρια του ιστολογίου μας που έτυχε να περνάει από το σημείο ρώτησε και μας έδωσε και το ρεπορτάζ αφού εσείς είσαστε τα δικά μας "μάτια" και "αυτιά" στην πόλη και με διαφορά είσαστε οι καλύτεροι ρεπόρτερ για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά μας. 




Τέλος καλό όλα καλά και προσοχή γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει και εκτός από τον "αόρατο εχθρό" δηλαδή την covid-19 έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά στην καθημερινότητά μας. 

Δεν έχουμε καλή διάθεση αυτές τις μέρες και ελπίζουμε ενόψει των εορτών να διορθωθεί. Βλέπετε η επόμενη μέρα δεν προοιωνίζεται ευχάριστη για έναν τόπο που έχει υποστεί τα πάνδεινα εδώ και δέκα χρόνια και έχει ακόμα μεγάλους "σκοπέλους" να αντιμετωπίσει. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...