ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας στο Θέατρο "Αλάμπρα"- Βίντεο ο Χάρης Ρώμας μιλάει για τον σύλλογο

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας στο Θέατρο "Αλάμπρα"- Βίντεο ο Χάρης Ρώμας μιλάει για τον σύλλογο


Στο Θέατρο "Αλάμπρα" βρέθηκε σήμερα ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας για να δει μια καταπληκτική παράσταση σε διασκευή του καταξιωμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Χάρη Ρώμα. 
Είναι μια από τις πολλές δράσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος που προάγει τον πολιτισμό στην πόλη μας και φυσικά στηρίζει έμπρακτα κάθε θετική πρωτοβουλία. 

Ο Σύλλογος για όσους το αγνοούν έχει την έδρα του στην πόλη μας και η κα Αδαμοπούλου που είναι η "ψυχή" του συλλόγου έχει αποδείξει χρόνια με τις δράσεις της την ποιότητα της και το ήθος της. 


Η υπόθεση και οι συντελεστές της παράστασης

«Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ»
Των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας
Η κωμωδία της χρονιάς σε καλοκαιρινή περιοδεία στις γειτονιές της Ελλάδας
«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», ή θεατρική κωμωδία της χρονιάς, που με τεράστια επιτυχία παρουσιάστηκε στο ALHAMBRA ART THEATRE στις αρχές της προηγούμενης σεζόν σε παραγωγή της ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS (Δημήτρης Αγγελόπουλος), ανοίγει πανιά για την καλοκαιρινή της περιοδεία στις γειτονιές της Ελλάδας.
Την διασκευή & σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας ο οποίος επίσης ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Κλέαρχου».
Συμπρωταγωνιστούν, ο Γιώργος Γαλίτης, η Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη. Δίπλα τους θα απολαύσουμε και τους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Εύη Κολιούλη, Αντώνη Καλομοιράκη, Μαρία Κοκολάκη.
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα σας μείνει αξέχαστη, όπως και η θρυλική κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου και σενάριο του ιδίου και του Πολύβιου Βασιλειάδη. Το 1961 που παρουσιάστηκε η ταινία (από το ομώνυμο θεατρικό έργο) τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν ενσαρκώσει τα ιερά τέρατα του ελληνικού σελιλόιντ Βασίλης Αυλωνίτης, Γεωργία Βασιλειάδου και Νίκος Ρίζος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: