Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Πόσο ανόητος είσαι όταν βάζεις να ασκήσει δίωξη μια ανακρίτρια που έτσι και παίξουν οι κασέτες της ΕΥΠ δεν θα ξέρει σε ποια χώρα να μεταναστεύσει

 


Αφελείς δεν μας φαίνονται οι της κυβέρνησης και προφανέστατα βρήκαν την "κατάλληλη". Ας έχουν στο νου τους πως στο πλευρό των τριών δημοσιογράφων αλλά ιδίως ενός από αυτούς θα βρεθούν άτομα πάση υποψίας που θα γκρεμίσουν τα σχέδια όσων θεωρούν πως θα έχουν καρέκλες και μετά τις επόμενες κάλπες. 

Είναι ντροπή για ένα κόμμα που αποτελεί συνέχεια όσων πολέμησαν την περίοδο 1943-1949 να δέχεται να υπάρχουν στις τάξεις του δικαστικού σώματος τέτοιες "κυρίες" και απορούμε πόσο ανίδεοι ή πόσο δεν έχουν άκρες στις μυστικές υπηρεσίες δημοσιογράφοι που έβγαλαν ένα σωρό σκάνδαλα και πάνε να απολογηθούν στην κυρία ανακρίτρια. 

ΟΝΕΙΔΟΣ ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ και καλό θα ήταν όποιος δεν γνωρίζει και βρίσκεται σε θέση ευθύνης να σηκώσει ένα τηλέφωνο για να μάθει. 

Θα γίνει η χώρα ρόμπα διεθνώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πιο μισητός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης αφού θεωρούμε βέβαιο πως ένας ανίκανος υπουργός Δικαιοσύνης όπως ο κος Τσιάρας δεν τον έχει ενημερώσει. 

Η πλάκα είναι πως έπαψαν μάλλον να διαβάζουν και τον δεξιό τύπο γιατί πολύ σύντομα δεν θα τους στηρίζει ουδείς αφού κανείς δεν θέλει να τα βάλει με όσους πραγματικά έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στη χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...