Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Ο δήμαρχος υπεραμύνεται των ΣΕΑ και δεν έχει θέμα όπως φαίνεται με τον οδοφωτισμό που έβαλε ο δήμος ΒΒΒ και ο δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης

 

Ως τοπικό ΜΜΕ φυσικά και είμαστε υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αλλά δεν είμαστε και τίποτα "κινέζοι",  για να επιθυμούμε να μπουν κινεζικά led στην πόλη μας. 

Επομένως και επειδή το πράγμα οδεύει δυστυχώς προς τα εκεί , καλούμε σύσσωμη την αντιπολίτευση να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ σε ένα λάθος (κατά την δική μας άποψη) που θα πληρώνουμε για δεκαετίες. 

Οδοφωτισμός τύπου LED αλά  ΒΒΒ και Ελληνικού - Αργυρούπολης για εμάς δεν είναι ΛΥΣΗ για την πόλη μας.

Καταπληκτικός ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος , δεν του το είχαμε πως θα ήταν τόσο ΣΑΦΗΣ και πως  θα έλεγε πως πάει να στηθεί μια ΑΠΑΤΗ εις βάρος του Ηλιουπολίτικου λαού. 

Ελπίζουμε να μην δούμε κινέζικα led στην πόλη μας και ευελπιστούμε πως η αντιπολίτευση αυτή την φορά θα αποφασίσει να κινηθεί από κοινού ώστε να μπλοκάρει κάτι παντελώς επιζήμιο για τον δήμο μας. 

Ας μείνουμε με αυτά τα φώτα που έχουμε και ας αποφασίσει επιτέλους κεντρικά η κυβέρνηση να αφαιρέσει αρμοδιότητες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση βαρεθήκαμε να χρεοκοπούμε ως χώρα από τις σπατάλες των ΟΤΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...