ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

  • Μπορεί οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του ιστολογίου μας να αφορούν θέματα της πόλης όμως ως ΜΜΕ που σέβεται κυρίως τον εαυτό του και μετά όλες και όλους εσάς προφανέστατα και δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με θέματα που αφορούν την πατρίδα μας ιδίως σε μια περίοδο που η "γειτονιά" μας και η μεγάλη μας "οικογένεια" φλέγεται. Επομένως μπορεί να σας συναρπάζουν τα θέματα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που έτσι και αλλιώς χρόνια ξέρετε αλλά για να μπορούμε να διαφωνούμε για τα βασικά πρέπει στην χώρα μας να υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και για να γίνει αυτό πρέπει η Pax Americana να συνεχίσει να επικρατεί συντρίβοντας κάθε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ αυτού του κόσμου. 


  • Στην λάθος πλευρά της Ιστορίας εξακολουθούν και βρίσκονται μεγάλα τμήματα της τοπικής μας κοινωνίας και βλέπουν αυτόν τον πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία μετά την Ρωσική Εισβολή ως μάταιο και επιβλαβή για τα συμφέροντά μας. Λάθος κάνουν όπως το έχουν πράξει πολλάκις


    φορές και στο παρελθόν ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Ουκρανία έχει πρωτίστως να κάνει με το να διατηρηθεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε μια χώρα που δέχθηκε την εισβολή μιας ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ χώρας και ο θάνατος του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν πρέπει να είναι στόχος οιοδήποτε ελεύθερου ανθρώπου. Τώρα εάν στην πόλη μας κυκλοφορούν πολλά ΚΤΗΝΗ εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει εσείς δεν τα βλέπατε. Στην Ουκρανία σήμερα δεν γίνεται ένας ακόμα ΠΟΛΕΜΟΣ που δεν μας αφορά γίνεται ένας πόλεμος εδραίωσης του Δυτικού Πολιτισμού εναντίον όσων επιθυμούν Σοβιετίες ή "Μεσσίες" τύπου Χίτλερ, Μαδούρο, κ.ο.κ 

  • Φυσικά και θα συνεχιστούν τα δημοσιεύματά μας για τα κακώς κείμενα της πόλης μας και βεβαίως θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε οτιδήποτε θετικό γίνεται ακόμα και από όσους έχουν εδώ και καιρό τραβήξει τον δικό τους δρόμο προς αντίθετο στρατόπεδο από αυτό που έχουμε ταχθεί εμείς. Και βέβαια το "καλό" της πόλης δεν μπορεί να υλοποιηθεί από όσους συντηρούν Σοβιετίες και κάνουν τα πάντα για να δημιουργήσουν εμπόδια στην απρόσκοπτη λειτουργία του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. 

  • Τα σκουπίδια τα βλέπουμε πως ξεχειλίζουν τους μπλε κάδους όπως τα βλέπουν και οι εργαζόμενοι καθαριότητας του δήμου μας που αδυνατούν να έχουν μια πόλη όπως την θέλουμε. Το θέμα και η ΔΙΑΦΩΝΙΑ μας με όλες τις διοικήσεις είναι η αποτυχημένη για εμάς συνταγή που ακολουθούν. Έτσι ακόμα και εάν δεν αναρτούμε καθημερινά την κακή εικόνα από άποψης καθαριότητας της πόλης μας ο καθένας βλέπει πως παρά τις εκατοντάδες προσλήψεις έκτακτου προσωπικού λόγω πανδημίας που πλέον ενισχύουν τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους του δήμου μας εδώ και δύο χρόνια η εικόνα δεν αλλάζει. Μάλιστα πρόσφατα είδαμε και έμπειρο προσωπικό του τομέα καθαριότητας να αποσπάται σε υπηρεσίες καθαριότητας πιο οργανωμένων δήμων και αυτό μάλλον είναι τραγικό! 

  • Για τα έργα της  Cosmote στην πόλη μας που γυρνούν με μια άδεια που τους παραχώρησε η δημοτική αρχή και βάζουν νέες οπτικές ίνες μην τα ξαναλέμε στην εποχή του 5G ακόμα και με mobile wifi τρέχεις πιο γρήγορα από τις οπτικές ίνες που θέλουν να σας πουλήσουν! Ελάχιστοι άλλωστε έχουν έως τώρα συνδεθεί και βέβαια καθυστέρησαν πάρα πολύ στο να σας δώσουν ταχύτητες που έχουν ακόμα και βαλκανικά κράτη εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία. Σύντομα θα πουλήσουν και θα φύγουν και επειδή το ξέρουν κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουν καλύτερη τιμή πώλησης! Οι Γερμανοί άλλωστε στις νέες τεχνολογίες είναι ακόμα χειρότεροι και με τους Κινέζους με τους οποίους στενά συνεργάζονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: