Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για όσους τάχα ενδιαφέρονται για τα ΑμεΑ και τοποθετούν τέτοιο πλακάκι όδευσης τυφλών


Βαριόμαστε και να το σχολιάσουμε. Το μόνο που θα σας πούμε για να μην δημιουργούμε και την αίσθηση πως πήγαμε και βγάλαμε φωτογραφία τα πλακάκια είναι πως οι φωτογραφίες "κλάπηκαν" από εμάς από ομάδα του facebook Ηλιούπολη -ilioupoli και τις είχε ανεβάσει η συνδημότισσά μας Σοφία Αθανασάτου 



Τις περιγράφει και η ίδια άρα δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σας το "χαλάσουμε" αφού για εμάς ως πλειοψηφία είναι δεδομένο πως ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ κάτι καλύτερο. 



Είναι χτισμένη η πόλη με σχέδια Ενβέρ  Χότζα και δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο από όσους θεωρούν τον καπιταλισμό ευτυχία και όχι κατάρα! Στις κάλπες του 2019 πήγαμε από τον μέτριο στο χειρότερο και στις κάλπες του 2023 είναι βέβαια πως με τόσους φασίστες στην πόλη θα πάμε ακόμα σε πιο χειρότερο. 

Καθημερινά από το σημείο περνάνε υπάλληλοι του δήμου αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί να τα βάλουν με την Σοβιετία; 

Φαντάζομαι πως το πλακάκι όδευσης τυφλών μπήκε για να τα αρπάξουμε από κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να κοροϊδέψουμε τους "κουτόφραγκους" που άλλωστε φταίνε αφού δεν μας άφησαν να χρεοκοπήσουν ΑΤΑΚΤΑ το 2010 διασώζοντας μόνο τις τράπεζές του. 

Κάτι πολύ απλό,  και λιγότερο οδυνηρό για εκείνους που πρέπει να είναι παντελώς αφελείς εάν  εξακολουθούν και πιστεύουν πως αυτός ο λαός έχει μέλλον! 

Δεν μας σώζουν δέκα Μητσοτάκηδες όχι ένας αφού και με αφορμή την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία βγήκαν οι βολεμένοι να γκρινιάξουν για να μην ξεβολευτούν. 

Να χάσουν δηλαδή οι Ουκρανοί για να συνεχίσει να ζει ο Έλληνας "Ορθόδοξος" που θεωρεί πως θα είχε καλύτερη τύχη σε μια πολεμική σύρραξη με την Τουρκία εάν δεν ήταν μέλος του ΝΑΤΟ. 
 
Και βέβαια προφανέστατα και το ΝΑΤΟ δεν θα μπορούσε να επέμβει ΥΠΕΡ μας στην Κύπρο αφού η τότε χούντα προσπάθησε να ανατρέψει έναν νόμιμα εκλεγμένο Κύπριο πρόεδρο και το κυριότερο για τους εδώ νοσταλγούς του ΦΑΣΙΣΤΑ Γιώργου Γρίβα που πούλησε ακόμα και τους Βρετανούς για να φέρει με την δράση του τους Τούρκους στο να κατέχουν σήμερα το 38% του νησιού. 

Δεν βαριέσαι για τους "εθνικιστές" τύπου Γρίβα συνεργάτες των Γερμανών και πολέμιους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οι μόνοι που τους θαύμαζαν ήταν δικτάτορες όπως ο Φιντέλ Κάστρο ! 

Και βέβαια η ΕΟΚΑ δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια τρομοκρατική οργάνωση, η δράση της οποίας οδήγησε όχι μόνο στον διαμελισμό της Κύπρου αλλά και στην οριστική εγκατάλειψη εκ μέρους των Ελληνοκυπρίων της Ένωσης με την Ελλάδα. 

Στην δήθεν εθνικιστική ΕΟΚΑ ήταν μέλος και ο Βάσος Λυσσαρίδης για να μην έχει και κανείς ΚΑΜΙΑ αυταπάτη για το τι πρέσβευε ο τυχοδιώκτης ΦΑΣΙΣΤΑΣ Γρίβας και η ΕΟΚΑ του! Όσο για τον τάχα αντικομμουνισμό της ΕΟΚΑ εδώ γελάμε αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...