ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άγγιξε το διπλό, έφυγε με το βαθμό από την Ηλιούπολη ο Αγροτικός Αστέρας - Πιο καλή η Ηλιούπολη αδικείται από τελικό σκορ και διαιτητή που δεν είδε καταφανέστατο πέναλτι στο 45 λεπτό

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Άγγιξε το διπλό, έφυγε με το βαθμό από την Ηλιούπολη ο Αγροτικός Αστέρας - Πιο καλή η Ηλιούπολη αδικείται από τελικό σκορ και διαιτητή που δεν είδε καταφανέστατο πέναλτι στο 45 λεπτό


Δημήτρης Καλαϊτζής


Ο Αγροτικός Αστέρας δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά το 1-0 επί της Προοδευτικής στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τη Σούπερ Λιγκ 2, καθώς αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, τελικά έμεινε στο 1-1 με την Ηλιούπολη εκτός έδρας.
Πλέον, οι «σταχυοφόροι» έχουν τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές και ακολουθεί το παιχνίδι με τον πρωτοπόρου του μίνι Πρωταθλήματος, ΠΑΟ ΡΟΥΦ, που απέδρασε από τη Λάρισα, νικώντας με 3-1 τον τοπικό Ηρακλή, κάνοντας το 2Χ2.

Στην ομάδα της Ηλιούπολης δεν δόθηκε πέναλτι στο 45 λεπτό με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα και δικαιολογημένα.   

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη κυριάρχησε ισοφάρισε τελικά με τον Σιάμο αλλά δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. 

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ: Τσάκαλος, Πολίτης (63′ Πολίτης), Μπουσάι (77′ Γεωργιάδης), Κουτσογκίλας, Κρητικός, Μαλάι (63′ Κωστόπουλος), Ταβάρες, Σταύρου (46′ Ντινιωτάκης), Γεμιστός (46′ Γάγγος), Ζελο, Μπάξτον.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΈΡΑΣ: Στρατηλάτης, Νικολαΐδης (85′ Καλλίδης), Ζουλούμης, Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Καθάριος (80′ Κεχαγιάς), Σαρβανίδης, Μελισσοπουλος (85′ Παπακωνσταντίνου), Ευθυμιάδης (65′ Μπουλγκουρίδης), Χαλκιαδάκης.(80′ Σαπουντζής).


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 17/5


Προοδευτική- Μακεδονικός 0-0

Ηλιούπολη -Αγροτικός Αστέρας 1-1

Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 1-3

Ρεπό Παναχαΐκή

Η επόμενη (3η) αγωνιστική

Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Παναχαΐκή-Ηλιούπολη

Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός

Ρεπό: Προοδευτική

Η βαθμολογία


1) ΠΑΟ ΡΟΥΦ 6

2) Αγροτικός Αστέρας 4

3) Παναχαϊκή 3 (έχει κάνει το ρεπό της)

4) Μακεδονικός 1

5) Ηλιούπολη 1

6) Προοδευτική 1

7) Ηρακλής Λάρισας 0 (έχει κάνει το ρεπό του).

Δεν υπάρχουν σχόλια: