ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κόκλα για τον αφανισμό των Ελλήνων του Πόντου- Μέρα μνήμης χθες και η "γενοκτονία" τους αναγνωρίζεται από μόλις τέσσερα κράτη

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Κόκλα για τον αφανισμό των Ελλήνων του Πόντου- Μέρα μνήμης χθες και η "γενοκτονία" τους αναγνωρίζεται από μόλις τέσσερα κράτη

 


Ημέρα του ξεριζωμού τους δεν θα τους στεναχωρήσουμε ανήμερα της επετείου τους, Όμως σας υποσχόμαστε αποκλειστικό ρεπορτάζ από έρευνα που έγινε πριν μερικά χρόνια και με αφορμή επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου σε εν Ελλάδι σωματεία τους που σε καμία περίπτωση δεν ομιλούν Ποντιακά εάν και κυκλοφορούν με ταυτότητες ομογενή Έλληνα από το μαρτυρικό Πόντο.

Σε κάθε περίπτωση προς θετική κατεύθυνση οι αναρτήσεις για την μέρα μνήμης του ξεριζωμού τους εάν και πολλοί από αυτούς ξεχνούν τον αντίστοιχο που έχουν υποστεί από τους Ρώσους! Μεροκάματα είναι αυτά τα "σεβόμαστε" όμως περισσότερο από όλους και όλα σεβόμαστε την ΔΙΕΘΝΗ νομιμότητα και δεν μας αρέσουν οι ΜΥΘΟΙ και κυρίως στην πατρίδα μας είναι καιρός να μην ανεχόμαστε όσους έχουν σχέσεις με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ οργανώσεις. 

Δεν είναι καλή η διεθνής συγκυρία για αυτούς και ας προσέξουν μην έχουν την "τύχη" των Αρμενίων που ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερο ρόλο και αφορμή βρέθηκαν ξαφνικά να "χορεύουν" σε ρυθμούς Ανατολής. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: