ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τον καταλληλότερο φώναξαν για να μιλήσει για τον Ιωάννη Καποδίστρια τον καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Μάζη - Ατυχής η παρουσία και του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ και βουλευτή της στην εν λόγω εκδήλωση

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Τον καταλληλότερο φώναξαν για να μιλήσει για τον Ιωάννη Καποδίστρια τον καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Μάζη - Ατυχής η παρουσία και του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ και βουλευτή της στην εν λόγω εκδήλωση


Ο κος Μάζης με τις γνωστές του θέσεις σε ένα σωρό θέματα ( ανιστόρητες εάν και καθηγητής ΕΚΠΑ) ήταν ο ιδανικός για να μιλήσει για τον Ιωάννη Καποδίστρια που "δυστυχώς" δεν ζει σήμερα για να συνταχθεί μαζί με τα άλλα πουτινόσκυλα στην απέλπιδά τους προσπάθεια να ξαναγράψουν την Ιστορία. 
Δείτε και κάποια  βίντεο,  θα ακολουθήσουν και άλλα του αντιμνημονιακού καθηγητή κ. Μάζη για να αντιληφθείτε τι ακριβώς πρεσβεύει , και πόσο αξιόπιστος είναι στα όσα ανέφερε για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδος που κυβέρνησε δικτατορικά διώκοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους κάτι που γνωρίζουν ατυχώς για τους εδώ "καθηγητάδες" μας , ΟΛΟΙ οι φοιτητές που σπουδάζουν σε δυτικά πανεπιστήμια και  μαθαίνουν Ιστορία και όχι εικασίες , μυθεύματα και κυρίως χονδροειδή ψέματα για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδος. 

Κρίμα που η διοίκηση δεν είχε προσκαλέσει τους δημοσιογράφους και εκδότες  που φιλοξενούν στα ΜΜΕ που διαθέτουν τις απόψεις του καθηγητή ΕΚΠΑ,  με πρώτο και καλύτερο τον κ. Στέφανο Χίο που άλλωστε  τον φιλοξενεί διαρκώς για τις τοποθετήσεις του που ελάχιστη σχέση έχουν με την πραγματικότητα στα ΜΜΕ που διαθέτει.   

Από το να κουβαλούσαν κανέναν ιστορικό και να τους έλεγε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Ιωάννη Καποδίστρια ίσως ο Μάζης να ήταν μια κάποια λύση! Ο αείμνηστος Γιώργος Τράγκας θα ήταν μια καλή επιλογή ομιλητή για αυτή την εκδήλωση αλλά ατυχώς για εκείνον δεν πίστεψε στα εμβόλια κατά της πανδημίας και έφυγε πριν λίγο καιρό από αυτήν! 

Για όσους θέλουν έστω να γνωρίζουν τα στοιχειώδη για το  ποιος ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας,  αρκεί ακόμα και η παρουσίαση της ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.  Δεν θα αναφερθούμε καν σε χιλιάδες δυτικούς ιστορικούς που περιγράφουν τα έργα και τις ημέρες του,  και βέβαια την Ιστορία φυσικά και δεν θα την ξαναγράψουν οι ηττημένοι για να ωραιοποιήσουν τον φασισμό τους! 

Κρίμα που δεν διαβάστηκε χαιρετισμός της κα Ζαχάροβα , που μάταια αναζητεί σήμερα τέτοια πολιτικά "μεγέθη" στη χώρα μας,  για να μας κάνουν ένα κράτος -παρία με αυταρχική διοίκηση όμοιο με αυτό που έστησε ο Ιωάννης Καποδίστριας τα λίγα ευτυχώς για την χώρα μας χρόνια που βρέθηκε στο τιμόνι του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους μετά την επανάσταση του 1821. 

Και βέβαια η τέλεια συγκυρία η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία,  για να τιμηθεί ένας πολιτικός τυχοδιώκτης που δεν ήθελε ούτε καν την έναρξη της ελληνικής  επανάστασης αφού αυτό δεν συνέφερε την Τσαρική Ρωσία της οποίας ο "μέγας" κυβερνήτης υπήρξε υπουργός Εξωτερικών. 

Μιας πάλαι ποτέ Ρωσικής Αυτοκρατορίας που θεωρεί πως και σήμερα υπάρχει χώρος για να ανασυσταθεί , και αναζητεί εναγωνίως ζωτικό χώρο ! Ατυχώς για εκείνη αυτός ο χώρος δεν υπάρχει αφού κράτη όπως η Ουκρανία δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να βρίσκονται σε έναν κόσμο που δεν έχει να τους προσφέρει τίποτα το θετικό και έχουν δική τους εθνική ταυτότητα κάτι που δεν κατανοεί ο "πατριώτης"  καθηγητής κος Μάζης,  που δεν αντιλαμβάνεται μάλλον πως στο σύγχρονο κόσμο υπάρχει το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Έτσι κανείς δεν μπορεί να πείσει τον άλλο πως δεν είναι Τούρκος όπως βέβαια κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κάποιον να νιώθει και να είναι περισσότερο Έλληνας έστω και εάν δεν έχει "καθαρό" dna,  γιατί κάποιοι αφελείς αναζητούν και τέτοιο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: