ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει πορεία ο δήμος μας όσο η πλειοψηφία των συνδημοτών έχει κεντροαριστερές "αγκυλώσεις"

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Δεν είναι δυνατόν να αλλάξει πορεία ο δήμος μας όσο η πλειοψηφία των συνδημοτών έχει κεντροαριστερές "αγκυλώσεις"

 



Το 35% που πήρε η ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2019 δεν καλύπτεται από τους δύο κεντροδεξιές παρατάξεις όπως βλέπετε στα τελικά αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2019 και αφορούν τον δήμο μας. 

Είναι εμφανές πως ένα 10% ψηφοφόρων της ΝΔ προτίμησαν μια κεντροαριστερή λογική που λέει πάνω από κόμματα και χρώματα για να κυβερνάει την πόλη το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ που δεν κατανοεί πως η ΘΕΣΗ τους είναι στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως το κόμμα αυτό έχει τις μεγαλύτερες ΕΥΘΥΝΕΣ για το δράμα που ζούμε σήμερα και φυσικά εμείς δεν μοιράζουμε συγχωροχάρτια σε όσους εν έτει 1981 φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να βρίσκονται στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας. 

Το γεγονός πως κάποιοι μεταμελήθηκαν και βρίσκονται πλέον στο κόμμα της ΝΔ δεν μας λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ αφού ήρθαν όταν η ΖΗΜΙΑ είχε γίνει. 

Με μια σούμα έστω μπακαλίστικη βλέπετε πως 27.573 ψήφοι ΔΟΘΗΚΑΝ σε δημοτικές παρατάξεις με σαφή κεντροαριστερό πρόσημο και ΜΟΛΙΣ 9.114 δόθηκαν στους δύο κεντροδεξιούς υποψήφιους που κινούνται και αυτοί στην λάθος λογική πως δεν υπάρχουν κόμματα , χρώματα και ιδεολογίες στις δημοτικές εκλογές και πως όλες και όλοι πρέπει να "αφήσουν" την κομματική τους κάπα έξω από το δημαρχείο μιμούμενοι τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ που δήλωνε περιχαρής πως αυτό θα έπραττε με την διαφορά πως ο ίδιος δεν είχε καμία ιδεολογική ταυτότητα αφού βρέθηκε από την ΕΠΟΝ να υπηρετεί τους Συνταγματάρχες! 

Για όσους άλλωστε κατοικούν στην πόλη μας είναι εμφανές πως οι ακροαριστεροί της πόλης ( ΚΚΕ και λοιπές μη δημοκρατικές δυνάμεις) ήταν αυτές που προτίμησαν για δήμαρχο έναν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ τον κ. Γιάννη Αναγνώστου παρά έναν που θα ήταν περισσότερο κοντά σε όσα αυτοί πρεσβεύουν. 

Τα 16 χρόνια Θεόδωρου Γεωργάκη και τα τωρινά 9 του Γιώργου Χατζηδάκη ίσως πέσουν βαριά σε κάποιους "ρομαντικούς" σαν και εμάς που δεν πιστεύουμε στις δημοκρατικές ευαισθησίες αυτής της πόλης αλλά στην ΛΑΘΟΣ στρατηγική των κεντροδεξιών αλλά σε εμάς τουλάχιστον θα είναι ένα "φυσικό" επακόλουθο όσων ΜΥΘΩΝ με ευθύνη και κεντροδεξιών στελεχών συντηρούνται για την πόλη μας. 

Σε μια πόλη με άλσος αφιερωμένο στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή, άγαλμα στην Επονίτισσα κομμουνίστρια Ηρώ Κωνσταντοπούλου, μνημείο στον επίσης κομμουνιστή και μέλος της "κυβέρνησης" του Βουνού! Μιχάλη  Παπαμαύρο , και με Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο οποίο τιμώνται εκδοροσφαγείς όπως ο Άρης Βελουχιώτης η ιδεολογική επικράτηση των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ δείχνει ξεκάθαρα πως η παρένθεση Γιάννη Αναγνώστου οφείλεται κυρίως σε πράγματα που ουδέποτε θα τους έκανε ο Θεόδωρος Γεωργάκης και φυσικά στην συγκυρία Κονδύλη που κάποιοι θεωρούν πως εάν δεν πέθαινε αιφνιδιαστικά και τόσο πρόωρα θα ήταν ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας! 

Οι συνεχιστές της παράταξής του δεν φαίνονται διατεθειμένοι να επαναλάβουν το "λάθος" σύμφωνα με την δική τους λογική να υπερψηφίσουν έναν κεντροδεξιό δήμαρχο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ( εάν βέβαια καταφέρει κάποιος να πετύχει τον "άθλο" ) και επομένως με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε στο "αριστερό μας αδιέξοδο" που υπηρέτησαν ΠΙΣΤΑ όλες οι κεντροδεξιές παρατάξεις μη εξαιρουμένης και της παράταξης του δοτού δημάρχου της ΧΟΥΝΤΑΣ που από την μία πλευρά πέταγε τα στεφάνια των αγωνιστών της "Εθνικής" Αντίστασης από τις παρελάσεις αλλά από την άλλη στη δοτή θητεία του διόριζε "μετανοούντες" κομμουνιστές στον δήμο και οι περιπτώσεις δεν ήταν μεμονωμένες όπως θέλουν να τις παρουσιάσουν οι υποστηρικτές του. 

Άλλωστε και η επταετία πολέμησε οτιδήποτε αυθεντικό και ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ( βλέπε Σπύρος Μουστακλής) και για τον λόγο αυτό ακόμα και σήμερα οι υποστηρικτές της βλέπουν προς την πλευρά των ΗΠΑ αυτούς που τους έριξαν θεωρώντας τα εγκλήματά τους μια προσπάθεια για να αποφύγει η Ελλάδα τον "κομμουνιστικό κίνδυνο" λες και έπρεπε να κάτσουν επτά χρόνια στην Εξουσία για να συλλάβουν και να περιορίσουν τάχα εξεγερθέντες κομμουνιστές που έως σήμερα πιπιλάνε κάτι που δεν θα υλοποιήσουν ΠΟΤΕ και χωρίς να χρειάζεται να βγουν και πάλι άρματα μάχης στους δρόμους. 

Δεν φταίνε βέβαια μόνο οι κύριοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής για τις "αριστερές αγκυλώσεις" της πόλης αφού ανάμεσα στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης υπάρχει πλέον η ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ πως η πόλη μας είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ άρα και να εκλεγούν πρέπει να υποχωρήσουν στα ΑΙΤΗΜΑΤΑ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ όπως με επιτυχία έκαναν και την περίοδο 2007-2010 με αποτέλεσμα η διοίκησή τους να μην ενθουσιάσει κανέναν ακραιφνή ΔΕΞΙΟ που αναζήτησε την "τύχη" του αλλού αφού πλέον έχει περάσει στους πολλούς η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ για εμάς ΑΝΤΙΛΗΨΗ πως ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. 

Δεν είναι και δεν ήταν ΠΟΤΕ το διαπίστωσαν άλλωστε και οι ΥΒΡΙΣΤΕΣ μας του 2019 όταν μόνο εμείς μιλάγαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ που έρχεται με άρωμα παλιού και "πατριωτικού" ΠΑ.ΣΟ.Κ κάτι που συναντάς σήμερα όλο και πιο πολύ και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που εκφράζει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τα οράματα του "μεγάλου" ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου για την πατρίδα μας. 

Ακόμα και εάν ηττηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στις εκλογές του 2023 θα παραμείνει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της Ελληνικής Αριστεράς αφού έχει πετύχει να αποστηθίσει λέξη - λέξη τις "φαντασίες" του χειρότερου πολιτικού που υπήρξε στην χώρα και να πείσει τους πολλούς πως για την ΔΥΣΤΥΧΙΑ μας δεν φταίμε εμείς και οι λάθος συνταγές μας αλλά το ΜΙΣΟΣ των ΞΕΝΩΝ και η ΖΗΛΕΙΑ τους για την "ανεμελιά" μας τις "τεράστιες" ικανότητές μας και κυρίως το ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα μας να ζούμε για πάντα παρασιτικά εις βάρος άλλων λαών! 

Στα της πόλης μας και πριν γίνουμε μάντεις κακών θα πρέπει μέσα στο 2022 τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας να αφήσουν τις ανούσιες έριδες στην άκρη αφού ακόμα και εάν καταφέρει κάποιος εκ των Ευσταθίου και Αραμπατζή να περάσει στον δεύτερο γύρο , δεν θα πετύχει να εκλεγεί δήμαρχος. 

Όπως δεν πέτυχε και ο Γιάννης Αναγνώστου το 2010 παρόλο που ήταν εν ενεργεία δήμαρχος και παρά τις καλές σχέσεις που είχε και διατηρεί με τμήμα της Αριστεράς σε επίπεδο ηγεσίας δημοτικών παρατάξεων. 

Τέλος θεωρούμε ανόητη την εμμονή του κ. Αραμπατζή να μην οδηγεί την δημοτική του παράταξη σε συστράτευση με αυτή του κ. Τάσου Ευσταθίου αφού τελικά από όλο αυτό θα ωφελούνταν πρωτίστως ο ίδιος και οι δημοτικοί του σύμβουλοι. 

ΥΓ: Σε όλες τις συγχωνεύσεις η μικρή δημοτική παράταξη αφήνει την ηγεσία στην μεγαλύτερη και φυσικά ας μην ευελπιστεί πως θα επαναλάβει τον 10% του 2019 τότε που το μεγαλύτερο ιστολόγιο της πόλης είχε ταχθεί στο πλευρό του. Σε κάθε περίπτωση εάν δεν πάνε μαζί θα είναι και οι δύο ΧΑΜΕΝΟΙ ενώ στην περίπτωση που ενωθούν θα έχουν ΕΛΠΙΔΑ δεύτερου γύρου και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω για να μην έχουν και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως υπηρετώντας επί 50 χρόνια στην πόλη ΟΛΑ τα κεντροδεξιά στελέχη τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έχουν ικανό αριθμό πολιτών στο πλευρό τους για να τους δώσει με την ΨΗΦΟ του θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: