Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Αποφασίστε τι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ θέλετε "Κασιδιάρηδες"

 


Σε μια πόλη όπου ΠΟΙΝΙΚΟΙ το παίζουν επιχειρηματίες και έχουν στο pay roll τους επίορκους αστυνομικούς ,εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα όταν το Notia.gr αποκάλυψε πως υπάρχει ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για υποψήφιο δήμαρχο που ΕΚΛΕΒΕ ρεύμα και πιάστηκε ύστερα από έλεγχο της ΔΕΔΔΗΕ. 

Το ρεπορτάζ ενός μέσου που δεν μας έχει συνηθίσει σε  ανέξοδους εντυπωσιασμούς θα μπορούσε αντί να "φωτογραφίσει" τον ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  να αναρτήσει την έκθεση του υπαλλήλου που ανακάλυψε την ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ , και να αναφέρει το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του υποψηφίου δημάρχου που παλεύει για να "σώσει" την πόλη μας από την ΔΙΑΦΘΟΡΑ!

Έχοντας για φίλους όσους τον οδήγησαν στο μεγάλο αυτό ΑΤΟΠΗΜΑ , του που θα του στερήσει την κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Όσο και εάν "πιέσαμε" τους συναδέλφους του Notia.gr να μας δώσουν την ΕΚΘΕΣΗ για να την δημοσιοποιήσουμε και να βγάλουν οι συνδημότες μας τα συμπεράσματά τους ( η ρευματοκλοπή στην πόλη τείνει να γίνει σπορ) αρκέστηκαν στο να μας λένε ακαταλαβίστικα για εμάς πράγματα περί μιας δημοσιογραφικής ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ που καλύπτει κάθε λογής ΑΠΑΤΕΩΝΑ! 

Εμείς εάν είχαμε την έκθεση ( η ΔΕΔΔΗΕ σε επικοινωνία που είχαμε μας μίλησε για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ΠΕΛΑΤΩΝ της! Δηλαδή μας είπε πως και οι κλέφτες δικαιούνται την προστασία των δεδομένων τους για να συνεχίσουν και από θέσεις ευθύνης το ΚΛΕΨΙΜΟ!) θα ήταν ήδη για όλες και όλους εσάς ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς προεκλογικά θα δημοσιοποιήσουμε τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ δημάρχου για να έχετε γνώση και εσείς οι υπόλοιποι "ευυπόληπτοι" πολίτες τι έχει συμβεί και να κρίνεται εάν πρέπει να προχωρήσετε στην υπερψήφιση ενός ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ συνδυασμού που πορεύεται στα χνάρια όσων προέρχονται από το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ! 

Αυτά και επειδή δεν θα αναφέραμε καν κάτι εάν κάποιο σούργελα που δεν έχουν αντιληφθεί πως το ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ μας τελείωσε δεν έβγαιναν να εμπλέξουν σε αυτή την ιστορία υποψηφίους από τον κεντροδεξιό χώρο. 

Στις 9 Απριλίου το ΠΑ.ΣΟ.Κ των πάμπερς , του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσοβόλα, του Μαντέλη , και της κα Καϊλή θα πάει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και όσον αφορά την πόλη μας έτσι τους έμαθαν έτσι έγιναν δεν έγινε και κανένα έγκλημα άλλωστε εάν δεν κλέψεις στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ πως θα δεις μια άσπρη μέρα όπως θα έλεγαν και οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ σύντροφοί μας! 

Αυτά και βέβαια οι απέλπιδες προσπάθειες κάποιων να απαξιώσουν το Notia.gr θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό όπως έπεσαν και όταν έσυραν μια σειρά δημοτικών παρατάξεων να υπερασπίσουν τον "ψεκασμένο" . 

ΥΓ: Πρέπει να είσαι τελείως "ψεκασμένος" για να θεωρείς πως ένα μέσο της εμβέλειας και της εγκυρότητας του Notia.gr θα ανέβαζε ως είδηση κάτι τόσο σοβαρό για μερικά κλικ. Αλλά σε αυτή την πόλη όπου οι "Κασιδιάρηδες" είναι εν αφθονία σε λίγο θα σας πουν πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ εμποδίζει το νέο να βγει μπροστά για να κουμπαριάσει με όσους όταν εμείς κινδυνεύαμε από τον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης κουμπάρο τους αυτή επιχειρούσαν στην πόλη μας στηρίζοντας έναν ΜΑΣΤΡΟΠΟ, ΕΚΒΙΑΣΤΗ και ΔΟΛΟΦΟΝΟ από τον οποίο απαλλαγήκαμε οριστικά το 2019. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...