Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Σπύρος Λευθεριώτης: Αξίζει να αναζητήσουμε με επιμονή και ευθύνη αυτά που μας ενώνουν για να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική και λειτουργική διοίκηση

 


Ο Σπύρος Λευθεριώτης με ανάρτησή του στο facebook θεωρεί πως υπάρχει κάτι να μας ενώνει με όσους φώναζαν πριν μερικά χρόνια ( μερικοί ακόμα και τώρα) ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι!

Έτσι οραματίζεται αποτελεσματική διοίκηση με συνεργασίες ανάμεσα σε αυτούς που μένουν σταθερά προσηλωμένοι στο δόγμα του ανήκομεν εις την Δύση  και με όσους κλείνουν το μάτι στην απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. Δεν παραλείπει και ορθώς πράττει να ευχαριστήσει και όσους προλόγισαν την εκδήλωση ενώ έχει ξεπεράσει προ πολλού τα διχαστικά διλήμματα ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ ξεχνώντας πως χωρίς αυτά η ΝΔ δεν θα έρχονταν στην κυβέρνηση το 2019. Με το σύνθημα μη γίνουμε Βενεζουέλα πήραν τις καρέκλες ελπίζουμε να κατανοούν στην Πειραιώς πως ο συγχρωτισμός με εχθρούς του καπιταλισμού οδηγεί σε νέες περιπέτειες την χώρα μας. 



Έχει ξεπεράσει ο ίδιος και τα "διχαστικά" διλήμματα ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ και διαβάζει λάθος το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών που ήταν στροφή προς τα ΔΕΞΙΑ ! 


Η συνδικαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων μας δεν μας ενθουσίαζε ποτέ αφού χρόνια τώρα ο συνδικαλισμός αποτελεί γάγγραινα για την πατρίδα μας που δεν πέτυχε να ξεριζώσει ούτε η παρούσα κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

 Να δούμε Ψυρρόπουλο - Ευαγγέλου να ψηφίζουν Χαρδαλιά για Περιφερειάρχη Αττικής δικαιώνοντας τις ιδέες μας και τι στον κόσμο. Όμως εμείς δεν έχουμε αυταπάτες πως θα συμβεί αυτό σε μερικά χρόνια θα επιστρέψουν στα απατηλά τους συνθήματα και τώρα απλώς προσπαθούν να κλέψουν ΔΕΞΙΕΣ ψήφους! Το ίδιο πράττουν και κάποιοι δεξιοί που τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της αριστεράς της πόλης μας για αυτό θα ξαναβγάλουν τον Χατζηδάκη πάλι δήμαρχο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...