Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» τη Σταυρούλα Καλαποθαράκου.


Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην παράταξή μας «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη» τη Σταυρούλα Καλαποθαράκου.
Η Σταυρούλα είναι ένας άνθρωπος με σημαντική καλλιτεχνική δραστηριότητα και πορεία, με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αγαπάει την πόλη μας και επιθυμεί να προσφέρει, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της Ηλιούπολης.
Σταυρούλα καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!

Βιογραφικό
-Η Σταυρούλα Καλαποθαράκου γεννήθηκε το 1972 και ζει από τότε στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. με καθηγητή τον κύριο Ευάγγελο Δημητρέα.
Παράλληλα έχει σπουδάσει χορό και έχει λάβει μέρος σε πολλές χοροθεατρικές παραγωγές ως χορεύτρια, χορογράφος ή σκηνοθέτης. Υπήρξε ερμηνεύτρια του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου κατά τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

-Εργάζεται από το 1998 ως καθηγήτρια Καλλιτεχνικών στη δημόσια εκπαίδευση και από το 2008 υπηρετεί σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Ηλιούπολης.

Έχει συμβάλει στην αισθητική διαμόρφωση πολλών σχολείων της περιοχής μας, ενώ αξιοποιώντας την εμπειρία της στο χορό συντόνισε πολλές σχολικές θεατρικές ομάδες στο 3ο και 4ο ΓΕΛ Ηλιούπολης.
-Το 1992 απέσπασε το Α’ Βραβείο νέων χορογράφων, ενώ το 1994 βραβεύτηκε στη Θεσσαλονίκη για το εικαστικό της έργο με τίτλο «Ρόδα».

Από το 2010 έως και σήμερα έχει αποσπάσει έξι ακόμα βραβεία για το εκπαιδευτικό της έργο.
-Έχει κάνει δύο ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές. Στο διάστημα που υπηρέτησε σε σχολεία του Νομού Ηρακλείου ήταν μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου Εικαστικών Ηρακλείου.

-Για 9 χρόνια υπήρξε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού και του 1ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...