Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Αναλυτικό ρεπορτάζ για το νέο ατόπημα της "Φωτεινής πόλης" να "ντύσει" μαγαζί στη Λεωφόρο Ειρήνης με πανό του επικεφαλής της θα έχουμε αύριο. Και όλα τα μαγαζιά της πόλης να "ντύσουν" οι "Φωτεινοί" τους ψήφους που έχασαν από το ΕΝΑΚ που πήγε με τον Ψυρρόπουλο δεν τους μαζεύουν! 

  • Αρκετές υποψηφιότητες έχουν ενδιαφέρον στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ( μιλάμε για υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους) και ο χρόνος έως τις κάλπες θα αναλωθεί κυρίως στην παρουσίαση κάποιων από αυτούς ευελπιστώντας πως θα έχουμε ολοκληρώσει έως τις 25 Σεπτεμβρίου την παρουσίαση όλων! 

  • Τα τέσσερα χρόνια διοίκησης Χατζηδάκη κάποιοι δούλεψαν δεν θα τους "τσουβαλιάσουμε" όλους και σίγουρα εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα παίξουν το "παιχνίδι" να πάμε από το κακό στο χειρότερο. Στην μη πιθανή εκδοχή να μην υπάρχει κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών εμείς δεν θα σιωπήσουμε ( όπως κάναμε και το 2014 και το 2019) και θα επιλέξουμε τον λιγότερο ΚΑΚΟ για να μας διοικήσει. Γιατί ο καλύτερος υποψήφιος δήμαρχος είναι με διαφορά για εμάς ο κος Τάσος Ευσταθίου. 

  • Οι ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις καταστροφές που έγιναν από τις βροχοπτώσεις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Σε όσες αρμοδιότητες έχει εκχωρήσει η κεντρική διοίκηση σε Περιφέρειες και δήμους το πολιτικό προσωπικό αυτόν τα έκανε "μούσκεμα". Η κυβέρνηση θα δώσει σύντομα στη δημοσιότητα τα τεράστια χρηματικά ποσά που δόθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα σε μια σειρά περιφέρειες όπου σίγουρα αυτά χάθηκαν και δεν έπιασαν τόπο αφού η προχειρότητα των έργων κρίθηκε στις πρόσφατες βροχοπτώσεις και τα ΜΜΕ αναδεικνύουν με επαγγελματισμό μια χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και το προσωπικό των Περιφερειών και των δήμων παντελώς ανίκανο να διαχειριστεί την κρίση αυτή. Άρα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ψηφίστε αυτούς που εάν χρειαστεί ( και θα χρειαστεί) θα σας σώσουν και όχι αυτούς που σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες χρεώνοντας τα πάντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε μια κυβέρνηση που δεν πρέπει να δείξει ΑΝΟΧΗ στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διαχειρίστηκαν με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ δισ ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα. Ας τιμωρήσει και τα "δικά της παιδιά" αφού η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγάλη και ΔΙΚΑΙΗ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...