Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  •  Η χθεσινή μας παρουσία στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας έβγαλε ένα και μόνο συμπέρασμα πως για τα επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια ο τελευταίος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας θα παραμείνει ο κος Γιάννης Αναγνώστου. Μάλιστα φύγαμε πεπεισμένοι πως ελάχιστοι κεντροδεξιοί της πόλης μας θα ήθελαν να αλλάξει αυτό αφού η λογική "πάνω από χρώματα και κόμματα" όσον αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση έχει επικρατήσει με ευθύνη κυρίως όσων πολιτεύονται με αυτό το σύνθημα. Μετά τον κ. Γιάννη Αναγνώστου λοιπόν το ΧΑΟΣ και δύσκολα η πόλη θα βγάλει για τα επόμενα 100 χρόνια κάποιον που θα μπορέσει να κερδίσει την κεντροαριστερά της πόλης μας,  εκμεταλλευόμενος την πάγια αδυναμία της για ΧΡΗΜΑ και ΕΞΟΥΣΙΑ! 


  • Εσκεμμένα χειροκροτήσαμε χθες σχεδόν τους πάντες που προσφώνησε η παρουσιάστρια της χθεσινής εκδήλωσης που δεν τα πήγε και καλά αφού ξέχασε δύο πρώην δημάρχους που ήταν παρόντες! Το κάναμε για να αποδείξουμε σε όλες και όλους πως εμείς κακίες δεν κρατάμε σε όσους θα προτιμούσαν να μην υπήρχε αυτό εδώ το ιστολόγιο. 


  • Έχοντας να αντιπαλέψει την καταστροφική θητεία για την πόλη μας του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή το να ορκίζονται με πολιτικό όρκο μέλη  της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" δεν τα βοηθάει παρά μόνο στην ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ τους. Η παράταξη η οποία ευθύνεται για την δημιουργία της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ στο δήμο μας δεν έχει καμία λύση για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και η παρουσία τους ενθουσιάζει ΜΟΝΟ τους οπαδούς του άλλου άκρου ( ΜΑΥΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ) που τους θέλουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ελπίζοντας πως θα έχουν και αυτοί στο μέλλον ανάλογη εκπροσώπηση! Όχι πως δεν έχουν,  αλλά πλέον περιορίστηκαν όσοι γράφουν την πόλη μας με Π κεφαλαίο! 

  • "Η πόλη δεν ανήκει σε κανέναν" δήλωσε χθες ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος στέλνοντας το μήνυμα που μάλλον δεν εξέλαβαν όσοι θεωρούν δεκαετίες τώρα πως τους ανήκει. 
  • Το να προβάλουμε τα ρεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου είναι για εμάς το αυτονόητο , αφού αυτός σπαταλάει τον χρόνο τους συνεισφέροντας ΘΕΤΙΚΑ αυτό εδώ το κεντροδεξιό ιστολόγιο. Τώρα εάν κάποιοι μας θεωρούν αφελείς ώστε να "αυτοκτονήσουμε" προβάλλοντας τα "βίτσια" της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μάλλον διαβάζουν το λάθος ιστολόγιο. 


  • Ελπίζουμε να οδηγηθούν ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης όσοι παραχώρησαν άκριτα πρόσβαση στον χώρο του γκαράζ σε πρώην εργαζόμενο της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης,  αντί να του προσφέρουν μέσω των δεκάδων πλέον "συλλογικοτήτων αλληλεγγύης" που δημιούργησαν για ίδιον όφελος , πραγματική αλληλεγγύη. Τώρα που πέθανε ο άτυχος συνδημότης μας ελάχιστοι είναι εκείνοι που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ μιας πόλης που καμώνεται για δεκαετίες την ΗΘΙΚΗ ενώ χαρακτηρίζετε από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ ως ΜΠΡΑΒΟΥΠΟΛΗ! "Εισπράκτορα"  να τον έκαναν στις "δράσεις αλληλεγγύης" τους,  θα ζούσε ακόμα , και ίσως ήταν ανάμεσα και στους υβριστές αυτού εδώ του ιστολογίου που δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν παρά μόνο σε μια χούφτα συνειδητοποιημένους συνδημότες μας που έχουν αηδιάσει με όσα βλέπουν να αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας. Αυτοί ήταν και παραμένουν οι δικοί μας χορηγοί έτσι ώστε να μην αναγκαζόμαστε να αναζητούμε οικονομικούς πόρους από επιχειρήσεις της πόλης μας ή από συμφέροντα τα οποία μπορεί να είναι λογικό σε μια καπιταλιστική κοινωνία να υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να παρασιτούν εις βάρος της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας. Το κάνουν για πολλές δεκαετίες καιρός να αντιληφθούν πως οι εποχές άλλαξαν. 


  • Η νέα γαλάζια γενιά της πόλης την μία τετραετία φωτογραφίζεται με τον Συριζαίο πρώην δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και χθες με τον νέο μας Πασόκο δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο! Αυτοί κεντροδεξιό δήμαρχο δεν θα βγάλουν ΠΟΤΕ αφού άλλωστε σε ΤΙΠΟΤΑ δεν πιστεύουν,  τυχαία βρέθηκαν στη ΝΔ που πρεσβεύει πράγματα τα οποία οι ίδιοι αγνοούν παντελώς! Το είδαμε και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές άλλωστε όταν ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης προτίμησε μια παράταξη με σαφή κεντροαριστερό πρόσημο αντί τις δύο κεντροδεξιές που κατήλθαν στις πρόσφατες κάλπες! Δεν τους κάνει ο ένας και δεν τους κάνει ο άλλος αλλά δεν βγαίνει και κάποιος μπροστά να βάλει το χέρι στην τσέπη για να υπηρετήσει αυτά που οι κεντροδεξιοί πιστεύουμε. Έτσι θα καταλήξουμε στις λύσεις "Κωνσταντάτων" τους οποίους οι τοπικοί  ενεργοί φασίστες θεωρούν πρότυπα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...