Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Όχι Συριζαίοι και "δεξιά σας δεκανίκια" στην πόλη για την εικόνα που παρουσιάζει η καθαριότητα φταίει η διοίκηση που αντί να πείσει τους εργαζόμενους μιλάει για "ψεύτικη" εικόνα


 40 χρόνια κάποιοι έφαγαν το παραμύθι της Δημόσιας Περιουσίας. "Νίκησαν" και η Περιουσία αυτή ανήκει τελικά στο Δημόσιο (ΕΤΑΔ) και κινδυνεύει να πουληθεί ( ήδη κάποια ακίνητα έχουν εκμισθωθεί) σε άλλον ιδιώτη! Πιθανόν και ξένο ( εάν και αυτό δεν είναι κακό γιατί θα προσπαθήσει να βγάλει κέρδος άρα θα αξιοποιήσει τα ακίνητα) άρα όσοι νίκησαν ( όλοι το παίζουν "οικοπεδομάχοι ακόμα και αυτοί που είχαν δώσει όνομα οδού στον "τσιφλικά" Αλέξιο Νάστο σας καλούν τώρα σε νέες κινητοποιήσεις για να δοθούν τα ΑΚΙΝΗΤΑ στον δήμο μας. Και καλά πράττουν γιατί με "όχημα" ελάχιστους κατοίκους μας κατά βάση και στην συντριπτική τους πλειοψηφία κομμουνιστές "πέτυχαν" τον δημόσιο χαρακτήρα των ακινήτων. Με νομικούς όπως ο κ. Καράβελος που για εμάς είναι καθαρός πιστεύει όσα κάνει και όσα γράφει και δεν εξαργύρωσε πολιτικά τον αγώνα που έκανε μαζί με άλλους νομικούς μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Για το ΚΥΤ σας τα έχουμε γράψει εάν δημιουργεί προβλήματα υγείας ( για εμάς και την Ελληνική επιστημονική κοινότητα δεν δημιουργεί έχει μελέτες ο ΑΔΜΗΕ σχετικές και θα τις βγάλει μετά την ψήφιση του νέου προεδρικού διατάγματος για τον Υμηττό που θα τον δικαιώνει) πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ όλες και όλοι που επέτρεψαν την λειτουργία του. Επίσης και όσοι έχτισαν αθλητικές εγκαταστάσεις κοντά του και Νηπιαγωγείο ενώ έχουμε και το γκαράζ και τους εργαζομένους του σε πολύ κοντινή απόσταση. Άρα ας αφήσουν τους λαϊκισμούς και ας πράξουν το αυτονόητο τώρα που θα γίνει 400αρι. Προφανώς με μια απλή διαδικτυακή αναζήτηση βρίσκεις και την απόφαση του ΣτΕ που το απομακρύνει για περιβαλλοντικούς λόγους και όχι για λόγους υγείας και φυσικά η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων το ανέχονταν για 20 χρόνια και τώρα σηκώνουν κόκκινες παντιέρες βγάζει μάτι. Ας αφήσουν τις κόκκινες παντιέρες για του κομμουνιστές που έχουν πάει επί χούντας στα ξερονήσια διωκόμενοι για τις Ιδέες τους την ώρα που στελέχη της τάχα ΔΕΞΙΑΣ πολιτεύονταν με την χούντα ξεφτιλισμένων καραβανάδων που από τα πρώτα εγκλήματά της ήταν πως ξακάτεψε τον ΗΡΩΑ και Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή. Μάλιστα οι "πατριώτες" Απριλιανοί παινεύονταν λέγοντας "πως καλά του κάναμε"! Έτσι και για όσους δεν γνωρίζουν την Ιστορία του Εθνικιστικού χώρου στην πατρίδα μας οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Εθνικιστών και Φιλοχουντικών ήταν σύνηθες φαινόμενο για δεκαετίες. Μέχρι που στο πλευρό τους τάχθηκαν οι Νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής σε μια απέλπιδα προσπάθειά τους να ξεπλύνουν τα "παλικάρια" της 21ης Απριλίου κάτι αμετανόητα ΚΤΗΝΗ δηλαδή σαν τον Ντερτιλή που ό,τι κέρδισε ως σεβασμό στα πεδία των μαχών ως αξιωματικός το έχασε με την συμμετοχή του στο πραξικόπημα. 

Πάμε τώρα στο τελευταίο αλλά πρώτο θέμα μας αυτό της καθαριότητας. Εάν υπάρχουν λίγοι εργαζόμενοι στον τομέα ( εμείς δεν το υιοθετούμε) δεν μπορεί η πόλη να περιμένει να έχει η χώρα την οικονομική δυνατότητα για να έχουμε 400 εργαζόμενους στον τομέα έτσι ώστε η πόλη να είναι καθαρή. Άρα θα πάμε με αυτούς που έχουμε και εάν δεν τα καταφέρνουν λόγω άλλων παραγόντων το "μάρμαρο" θα το πληρώσουν αυτοί όταν ο τομέας ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ δοθεί σε ιδιώτη. Εμείς δεν ποντάραμε ποτέ στον λαϊκισμό ούτε σχίζαμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ για τον λόγο αυτό οι Συλλογικότητες του ΣΥΡΙΖΑ που το έκαναν ας απαντήσουν γιατί επί 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ οι υπάλληλοι έμειναν κατά αυτούς λίγοι; Και προφανώς στον "ταξικό" αγώνα που πάνε να στήσουν και στην καθημερινή απαξίωση που κάνουν εναντίον των ΜΜΕ η λύση είναι εσείς οι πολλοί αντί να κοιμάστε στους καναπέδες σας πληρώνοντας με την ανεργία σας τους μισθούς τους , ξεκάθαρα να πάρετε θέση. Η ιδεολογική  κυριαρχία της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ άλλωστε έλαβε τέλος μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ας το καταλάβουν καλά. Εμείς λοιπόν που δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ λαϊκιστές θα γίνουμε ΤΩΡΑ γιατί προφανώς και εμείς αναρτούμε όσα μας στέλνουν οι δημότες που απέκτησαν ΦΩΝΗ μέσα από αυτό το ΜΜΕ. 

Και σας πληροφορούμε για να το ξέρετε και να απειλείτε περισσότερο πως εάν η κατάσταση συνεχιστεί ως έχει πολύ γρήγορα οι δημότες που πληρώνουν ΤΕΛΗ καθαριότητας θα αντιδράσουν. 

Λογαριασμοί με ΤΕΛΗ καθαριότητας, τέλη για την ΕΡΤ κ.ο.κ είναι η αιτία που πολλοί συνδημότες μας δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους. Μπράβο να πούμε στον δήμο για τις επανασυνδέσεις βάση κριτηρίων που υλοποιεί. Γιατί αυτοί οι δημότες είχαν την ατυχία να εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και να χάσουν την δουλειά τους επειδή έκλεισαν επιχειρήσεις που δεν μπορούσαν να αντέξουν το φορολογικό βάρος. 

Και φυσικά για να συντηρηθεί ένα ΔΗΜΟΣΙΟ τέρας χρειάζεται ο είλωτας ιδιώτης που πρέπει να πληρώνει για αυτό. Γιατί τώρα δεν είναι όπως παλιά που δανειζόμασταν συνεχώς για να συντηρούμε τις ορδές κομματικών στρατών στο δημόσιο. Τα χάλια τα βλέπετε άλλωστε και στην ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών και στην στάση του προέδρου της ΟΛΜΕ για τις καταλήψεις. 

Τα ψέματα τελείωσαν για όλες και όλους χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουν καταστραφεί για να περιμένουμε μέρες να κλείσουμε ένα ραντεβού για να κάνουμε την δουλειά μας σε διάφορες δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες. 

Συνεχίζουμε λοιπόν με τα ογκώδη που χάσκουν για μέρες δίπλα στον κάδο αφού ο ασυνείδητος δημότης μας δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάρει τον σχετικό κάδο ( ιδιώτες έχουν αυτούς τους κάδους για μπάζα και ογκώδη) και τα έβαλε δίπλα στον κάδο των σκουπιδιών. Είμαστε στο πιο καθαρό οικοδομικό τετράγωνο της πόλης γιατί όσα θα δείτε τις επόμενες μέρες αφορούν περιοχές που είναι όχι μόνο ξεχασμένες αλλά και παντελώς βρώμικες με κάδους απορριμμάτων που έχουν να καθαριστούν πάνω από 5 χρόνια! 

Τέλος υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για τα σκουπίδια που δεν χρησιμοποιούνται και έχουν "εξαφανιστεί" από τους δρόμους . Για αυτά πληρώθηκαν χιλιάδες ευρώ από την διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου και ρωτάμε συνέχεια για αυτό αφού υπάλληλοι που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα μας έχουν ενημερώσει για την τύχη τους. Δεν ξέρουμε εάν είναι ενημερωμένοι η διοίκηση αφού η δική μας αίσθηση και πληροφόρηση λέει πως αγνοεί παντελώς τι γίνεται και καλύπτεται από την πληροφόρηση του σωματείου των εργαζομένων του δήμου μας. 

Αυτά προς το παρόν και φυσικά όλο το ΣΚ να μας κρατάτε ενήμερους για την εικόνα της γειτονιάς σας . Πλέον ως ΜΜΕ βγαίνουμε στους δρόμους μαζί σας και στο πλάϊ σας και αφήνουμε όσους τώρα σας γράφουν να αντιμετωπίσουν έκπληξη στις εκλογές του 2023. 

Γιατί σε αυτές θα υπάρχει σίγουρα υποψήφιος που θα προκρίνει τον ιδιώτη για την καθαριότητα εάν μέχρι τότε η οικονομική κρίση δεν έχει αναγκάσει τους δημάρχους να τα δώσουν! 

Παρακολουθείτε ΣΚΑΙ Συριζαίοι και "ψεκασμένοι" ενεργοί πολίτες εκτός από το Big Brother έχει πληθώρα ενημερωτικών εκπομπών που σας λένε από σήμερα αυτό που έρχεται αύριο. 

Και έρχεται όχι επειδή οι φιλελεύθεροι της ΝΔ τήρησαν το προεκλογικό πρόγραμμά τους αλλά από την αδήριτη ανάγκη να μην χρεοκοπήσει ξανά το κράτος. 

Μια χρεοκοπία που θα συνοδευτεί με νέα μνημόνια και φυσικά περικοπές σε μισθούς και συντάξεις . Για τις νέες που θα βγουν μετά το 2035 και όσο δεν λύνεται το ασφαλιστικό μιλάμε για φιλοδωρήματα και όχι για συντάξεις. 

Άρα ετοιμαστείτε για νέους αγώνες έως ότου βγούμε από την Ευρωζώνη και τότε πολλοί θα καταλάβουν πως οι δικοί μας μισθοί θα είναι μικρότεροι από Βουλγαρία και Ρουμανία γιατί αυτοί εκεί μετά την λαίλαπα του κομμουνισμού το παλεύουν και έχουν κάνει ένα σωρό μεταρρυθμίσεις . 

Κανονικά δυτικά κράτη δεν είναι και αυτά . Βαλκάνια είμαστε για αυτό και πετάει ο καθένας όπου θέλει τα σκουπίδια, παρκάρει πάνω στα πεζοδρόμια και εάν είναι δημόσιος υπάλληλος και μπορεί πάει στην δουλειά του όσες ώρες το επιθυμεί. 

Ο ΕΒΕΑ  που απασχολεί πάνω από 100 υπαλλήλους τους οποίους πληρώνουμε εμείς είναι ακόμη μια απόδειξη πως παραμένουμε η τελευταία χρεοκοπημένη Σοβιετία της Ε.Ε.

Οδός Μανιακίου χθες . Την ώρα που εμείς δίναμε τα εύσημα για την προσπάθεια αυτή η ανοιχτή χωματερή υπήρχε στην πόλη. Μπράβο στους εργαζόμενους και στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας για την ΕΙΚΟΝΑ . Μας κάνουν υπερήφανους οι υπάλληλοι και όσοι δουλεύουν 24ωρα! για να έχουμε μια τόσο "καθαρή" πόλη! 



ΥΓ: Δεν θα αναρτήσουμε τις παλιές φωτογραφίες που μας στείλατε την μέρα της στάσης εργασίας του ΣΕΔΗ για την Δίκη της Χρυσής Αυγής . Άλλωστε έρχονται καινούργιες ακόμα και από το Μετρό της πόλης μας που οι υπάλληλοι πρασίνου δεν έχουν περιποιηθεί εάν και φωνάζουν οι περίοικοι από τον Απρίλιο . Εντάξει στην γειτονιά σας κινούνται εκεί στην Εργατών Τύπου τους είδαμε κάποια στιγμή θα το δουν. Και βέβαια εκεί η εικόνα βγάζει μάτι το Μετρό κάτω πεντακάθαρο και η είσοδος του Μετρό "Ηλιούπολης" η πιο βρώμικη. Η καταγγελία μας έγινε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκεται καθημερινά στο σημείο . 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...