Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ασπίδα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Υμηττό από τον ΣΠΑΥ.



Σήμερα, από νωρίς το πρωί, συνεργείο του ΣΠΑΥ επιχειρεί σε φράγμα της Ηλιούπολης, απομακρύνοντας φερτά υλικά που είχαν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων.
Το φράγμα ήταν καλυμμένο από χώματα και σήμερα καθαρίστηκε προκειμένου να δημιουργηθεί γραμμή άμυνας για τα ορμητικά νερά και τα φερτά υλικά που παρασύρονται έντονα λόγω των πυρκαγιών των περασμένων ετών. 





Στο σημείο, μαζί με το επιτελείο του ΣΠΑΥ, βρέθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργιος Χατζηδάκης, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των εργασιών καθαρισμού του φράγματος.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε από τον ΣΠΑΥ επίσκεψη στα υπόλοιπα φράγματα της περιοχής προκειμένου να ελεγχθούν και να καταγραφούν πιθανές ανάγκες νέων παρεμβάσεων. 

Με σχέδιο και προγραμματισμό συνεχίζουμε για την προστασία και τη θωράκιση του Υμηττού μας και τις 365 μέρες του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...