Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία

Φαβορί είναι ο Μπάϊντεν αλλά μην αμφιβάλλει κανείς η Αμερική θα εξακολουθήσει να είναι φάρος Δημοκρατίας για όλο τον δυτικό κόσμο 


Οι μετρήσεις τηλεθέασης των τηλεοπτικών σταθμών δείχνουν ξεκάθαρα πως ο λαϊκισμός στην χώρα μας έχει τελειώσει. Το ίδιο και οι πωλήσεις των εφημερίδων και βέβαια τα πρώτα site στο διαδίκτυο είναι αυτά που πολλοί τα βρίζουν αλλά από αυτά οι περισσότεροι ενημερώνονται. 

Έτσι ο ΣΚΑΪ , o Alpha, και το Mega με σαφέστατα απέναντί τους τους "ψεκασμένους" έχουν μερίδια τηλεθέασης μεγάλα και προφανώς αυτό αποτυπώνει πως μπορεί στο facebook να βάλουν πολλοί κατά των συστημικών τάχα μέσων αλλά από αυτά ενημερώνονται! 

Η υποκρισία και εδώ βαράει κόκκινο αφού εκπομπές που δεν είναι ποιοτικές π.χ τα reality εξακολουθούν και παρακολουθούνται μετά μανίας από τους πολλούς. Και για αυτό τον λόγο υπάρχουν. 

Εάν λοιπόν κάποιοι θέλουν να αλλάξουν το "σύστημα" θα πρέπει να εγκαταλείψουν στην πράξη την παρακολούθηση των σοβαρών για μένα ειδήσεων αυτών των καναλιών και να ενημερώνονται από τους "ψεκασμένους" που ευδοκιμούν στα μικρά κανάλια ή σε μικρότερης εμβέλειας διαδικτυακά ΜΜΕ. 

Ο κόσμος στην ουσία καθορίζει πως κινούνται τα ΜΜΕ και για τον λόγο αυτό στις ΗΠΑ ο Τραμπ το 2016 νίκησε μόλις με το Fox News τα άλλα μεγάλα δίκτυα που ήταν με την Χίλαρι. 

Fox News στην Ελλάδα δεν υπάρχει και θα το δούμε και αυτό αφού βασική επιδίωξη των επιχειρηματιών είναι το κέρδος και αυτό δεν μπορεί να γίνει με ΜΜΕ που δεν καλύπτουν τις ανάγκες των πολλών. 

Η τηλεόραση εξακολουθεί και παραμένει το πιο αξιόπιστο ΜΜΕ στην χώρα μας εάν και καμιά 20αρια site έχουν εισάγει Αμερικανικές συνήθειες που θα τις βρούμε στο μέλλον μπροστά μας. 

Με το ίντερνετ στην χώρα μας να σέρνεται (ευτυχώς σε 2-3 χρόνια θα έχουμε 5G) η διαδικτυακή τηλεόραση και το ραδιόφωνο δεν έχουν την άνθηση που θα έχουν την επόμενη 20ετία και στην χώρα μας. 

Γιατί δυστυχώς η τζάμπα τηλεόραση θα τελειώσει και χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες θα μείνουν μόνο με την κρατική την οποία πληρώνουν ήδη ακριβά στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ή άλλων παρόχων. 

Θα στεναχωρήσω λοιπόν τους λαϊκιστές αλλά μπορεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να πουλάει αλλά δεν θα γίνει ποτέ πρώτο ΜΜΕ ούτε καν στο διαδίκτυο . Γιατί ο λαϊκισμός εξασθενεί παρόλο που η κρίση στην χώρα μας μεγαλώνει. 

Πάθαμε και μάθαμε 4,5 χρόνια με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δυστυχώς για τους "ψεκασμένους" η Νέα Τάξη Πραγμάτων προφανώς και δεν "δουλεύει" καλά αφού όλο και περισσότερο όλες και όλοι αναζητούν ισχυρά εθνικά κράτη. 

Από τις ΗΠΑ μέχρι την Αυστρία και την Γαλλία και βέβαια στο Ηνωμένο Βασίλειο όλα πάνε ΔΕΞΙΑ απλώς κάποιοι αρνούνται να το δουν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...