Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Μια σελίδα ανατροπές οικονομικού έτους 2020 γνωρίζει η αντιπολίτευση κάτι για αυτές;

 


Διαβάζουμε ( όχι πως μας κάνει καμία εντύπωση) μερικές σελίδες !  στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ανατροπές σε δεσμεύσεις ποσών που μεταφέρονται αφού το 2020 μας τελείωσε και τα εν λόγω ποσά δεν χρησιμοποιήθηκαν. 

Αναρωτιόμαστε εάν τα χρηματικά ποσά αυτά είναι στα χαρτιά ή εάν π.χ μπορεί αύριο κιόλας να δοθούν σε έναν ιδιώτη για να κάνει μια μελέτη για τον δήμο μας ή να υλοποιήσει κάποιο έργο. 

Οι μόνιμοι υπάλληλοι στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου μας γνωρίζουν καλύτερα αφού διαχρονικά συμβαίνουν αυτές οι "ανατροπές" όπως μας ενημέρωσαν αυτοδιοικητικοί με πείρα στα κοινά. 

Μας είπαν και άλλα που αφορούν την προηγούμενη διοίκηση του δήμου μας αλλά κάπως αργά αφού όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει εμείς ως μέσο μιλάμε πάντα με αποδείξεις. 

Τους αφήνουμε λοιπόν να σκεφτούν έως που θέλουν να φτάσουν γιατί προφανώς και εμείς σπέκουλα δεν κάνουμε χωρίς στοιχεία και όπως τονίσαμε και στους ίδιους ( έχουμε θράσος τελικά) για εμάς "καθαροί" δεν είναι και οι ίδιοι αφού όταν φωνάζαμε συστρατεύθηκαν με τους υπαλλήλους που θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο υπουργός άλλαξε και πάγιες παθογένειες θα λάβουν τέλος. 

Και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι υπογράφουν έστω και υπό πίεση έγγραφα που όχι μόνο δεν αποδίδουν την πραγματικότητα αλλά εσκεμμένα την παραποιούν. 

Αυτά προς το παρόν και αναμένουμε τις νομοθετικές μεταρρυθμίσεις σε οργανισμούς που διαχρονικά κινούνται με τις δικές τους παθογένειες και που χρειάστηκε να χρεοκοπήσουμε για να μάθουμε ακόμα και το ποιο απλό. Δηλαδή πόσους δημοτικούς υπαλλήλους πληρώνουμε γιατί και αυτό μυστικό το κρατούσαν αφού άλλοι πληρώνονταν από εδώ και άλλοι από αλλού αλλά ΟΛΟΙ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δηλαδή από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων δηλαδή αυτών που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα ή εργάζονται στην χώρα μας ακόμα και εάν είναι από το μακρινό Μαρόκο! 

Άλλωστε η συμβολή των αλλοδαπών δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να αποκρύβουν όσοι ηθελημένα δεν δίνουν στοιχεία για το εργατικό δυναμικό της χώρας μας και κυρίως σε εργασίες που εδώ και δεκαετίες βρίσκεις μόνιμα αλλοδαπούς εργαζομένους. 

Το γιατί προτιμάτε αυτό το προσωπικό δεν θέλει και πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς. Η κινεζοποίηση της οικονομίας μας είναι φυσικά ένα "επίτευγμα" μιας Ε.Ε που αντί να ακολουθεί πρακτικές δυτικών κρατών "αγάπησε" ξαφνικά την βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον "πόλεμο" Κίνας - ΗΠΑ στην οικονομία και φυσικά όσες και όσοι αναμένουν επικράτηση του κινεζικού δράκου θα απογοητευθούν αφού προφανώς και ο Αμερικανικός αετός θα πετάει περήφανα για πολλούς αιώνες ακόμα δίνοντας τον ρυθμό και στην οικονομία προς απογοήτευση όλων όσων ποντάρουν στην ενθρόνιση του "βασιλιά" από βάρβαρους. 

ΝΤΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...