Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Καραγιαννίδου πρόεδρος ΣΕΔΗ: Δεν είχαμε γνώση του περιστατικού της εργαζόμενης με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου μας!



" Άδειασε" την εργαζόμενη κα. Βασιλάκη η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων δήμου Ηλιούπολης κα. Καραγιαννίδου  για το περιστατικό που κατήγγειλε σε τοπικό ΜΜΕ ιδιοκτησίας υποψηφίας της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" λέγοντας πως η εργαζόμενη δεν κατήγγειλε ποτέ στο σωματείο την απρεπή κατά την εργαζόμενη συμπεριφορά του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας κ. Σωτηρόπουλου! 

Την εργαζόμενη δεν στήριξε καμία δημοτική παράταξη αφού ακόμα και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν υιοθέτησε την καταγγελία της και βέβαια ουδείς ζήτησε την ΚΑΤΑΔΙΚΗ της συμπεριφοράς του Γενικού Γραμματέα του δήμου μας αφού δεν πείστηκαν προφανώς μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις που έδωσε ο κος Σωτηρόπουλος πως υπάρχει θέμα. 

Πάγια δική μας θέση είναι οι καταγγελίες να γίνονται με στοιχεία τα οποία προφανώς και δεν υπάρχουν στην εν λόγω αφού φανταζόμαστε πως η εργαζόμενη δεν κατέγραψε την απαράδεκτη κατά αυτήν συμπεριφορά που βγήκε να καταγγείλει στο τοπικό μέσο της υποψήφιας της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" κα. Γωγώ Τσακογιάννη. 

Για εμάς οι εξηγήσεις που έδωσε ο κος Σωτηρόπουλος είναι επαρκείς και βέβαια εάν η υπάλληλος θεωρεί πως έχει  δίκιο θα πρέπει να επιμείνει και κυρίως να αντιληφθεί πως οι δημόσιες καταγγελίες γίνονται ουσιαστικές  όταν ο φερόμενος ως  θύτης καταγράφεται για την όποια συμπεριφορά του. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή κάποιοι μας ειρωνεύτηκαν όταν γράφαμε (μήνες πριν) πως ο νόμος Ευάγγελου Βενιζέλου καταργήθηκε στην πράξη  ας αναμένουν από την παρούσα Βουλή και την οριστική του ουσιαστικά  κατάργηση σε νομοσχέδιο που θα έρθει για την αντιμετώπιση της πανδημίας! 

Εκεί και θα δείτε πως κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ΚΚΕ δεν θα υπερψηφίσουν αφού είναι στο dna τους να ασκούν πολιτική με καταγγελίες που δεν οδηγούν σε ΚΑΘΑΡΣΗ αφού δεν τους συμφέρει . 

Άλλωστε και χθες στη Βουλή όλες και όλοι είδαν ποιοι πραγματικά είναι προοδευτικοί και ενδιαφέρονται για την Παιδεία και ποιοι απλώς δίνουν "όπλα" σε κάθε παραβατικό στοιχείο στο να μετατρέπει τα ΑΕΙ από τόπους γνώσης σε άσυλα παρανομίας!


Για το περιστατικό λοιπόν με την εργαζόμενη του δήμου μας ακόμα ένα τοπικό ΜΜΕ την "πατάει" κοινώς αφού τα πράγματα είναι απλά και κατανοητά σε όσους θέλουν κάτι να αλλάξει σε αυτή την δύσμοιρη χώρα. 

Με νόμους που προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα των θυτών τα θύματα δεν θα βρουν ΠΟΤΕ το δίκιο τους ακόμα και εάν το έχουν. Έτσι και επειδή στο παρελθόν είχα ως συμμετέχων ενεργά στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ως "τηλεκανίβαλος" επειδή παρουσιάζαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ σας καλώ τις επόμενες εβδομάδες να απολαύσετε όλους όσους ΤΟΤΕ μας κατηγορούσαν να παρουσιάζουν από τα ΜΜΕ προσωπικά δεδομένα για να καταδείξουν την ΣΑΠΙΛΑ. 

Ήδη ΜΜΕ όπως η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχουν αναθεωρήσει για τις στρεβλές τους απόψεις όσων αφορά τα προσωπικά δεδομένα και την αποκάλυψη της παραβατικότητας και χαίρομαι προσωπικά που βλέπω όλες και όλους που κάποτε μας έβριζαν να συνεισφέρουν στο ελληνικό MeToo βασιζόμενοι όπως θα μάθετε τις επόμενες μέρες και σε ηχογραφήσεις "παράνομες" σύμφωνα με τον τυποκτόνο νόμο Ευάγγελου Βενιζέλου

Χθες μόλις υπήρξε δικαστική απόφαση που αθώωσε κατηγορούμενο βασιζόμενο σε παράνομα υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία του δήθεν θύματος αλλά αυτά σε άλλο μας ρεπορτάζ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...