Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Νέος Αντιδήμαρχος ο Χρυσόστομος (Τόμης) Αγγελόπουλος

Mε απόφαση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, ορίζεται άμμισθος Αντιδήμαρχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρυσόστομος (Τόμης) Αγγελόπουλος, με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:Τον εντοπισμό και καταγραφή προβλημάτων σε ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών.
Τη λειτουργία (αναβάθμιση, χρήση, εκδηλώσεις, κλπ.) του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής από τα σχολεία, τη νεολαία και εν γένει τον πληθυσμό του Δήμου.
Τη συστηματική εποπτεία του συνόλου του προσωπικού του Δήμου (υπάλληλοι και εργάτες).
Τη μέριμνα, σε συνεργασία με τους κατά περίπτωση αρμόδιους Αντιδημάρχους, για την οργάνωση των επισήμων τελετών που διοργανώνει ο Δήμος Αλίμου.
Την επικουρία του Αντιδημάρχου κ. Αρτέμιου Καραμολέγκου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.
Την τέλεση πολιτικών γάμων.
Την αναπλήρωση των λοιπών Αντιδημάρχων στις αρμοδιότητές τους, σε περίπτωση απουσίας, κωλύματα ή, άλλης αδυναμίας αυτών.
Την ευθύνη για την παρακολούθηση, εποπτεία και διεκπεραίωση κάθε άλλου αντικειμένου ή, έργου που θα του αναθέτει ο Δήμαρχος.

Πηγή: Ομάδα facebook "Ι love Alimos" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...