Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Το νοικιασμένο σπίτι του πασίγνωστου ηθοποιού- σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο και η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ που δεν έφερε αποτέλεσμα

 


Αρκούσε μόνο ένας "ρουφιάνος" και παρατηρητικός γείτονας για να αρχίσει έρευνες η Ελληνική Αστυνομία για πρόσωπο που απασχολεί σήμερα την επικαιρότητα. 

Το 2012 στο Μεταξουργείο ομοφυλόφιλος σκηνοθέτης εκμισθώνει διαμέρισμα όπου συνωστίζονται σύμφωνα με μαρτυρίες γείτονα ανήλικοι βαλκάνιοι ηλικίας 13-15 ετών. 

Τα κλάματά τους οδηγούν τον γείτονα στο να καλέσει την αστυνομία όπου θέτει σε διακριτική παρακολούθηση το σπίτι στο Μεταξουργείο όπου μπαινοβγαίνουν ανήλικοι αλλοδαποί. 

Θεωρώντας πως έχουν να κάνουν με κύκλωμα trafficking οι αστυνομικοί παρακολουθούν την εκμισθωμένη κατοικία στο Μεταξουργείο αλλά δεν ζητούν προφανώς την συνδρομή της Εισαγγελίας για παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη. 

Χωρίς λοιπόν την συνδρομή της ΕΥΠ και των παρακολουθήσεων κάποιος προφανώς τον ενημερώνει και εξαφανίζεται οδηγώντας σε αποτυχία την παρακολούθηση που δεν καταλήγει σε δικογραφία! 

Κάποιοι σήμερα αμέτοχοι στο δράμα που ξετυλίγεται ηθοποιοί , σκηνοθέτες και θεατρικοί επιχειρηματίες γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του σκηνοθέτη αλλά ΣΙΩΠΟΥΝ! 

Πράκτορες της ΕΥΠ που δρουν για τους εαυτούς τους ή για επιχειρηματίες γνωρίζουν καλά πολλά κρυμμένα μυστικά αλλά χωρίς πολιτική βούληση δεν επέρχεται ΚΑΘΑΡΣΗ. 

Καλούμε έστω και τώρα την κυβέρνηση να τους "αξιοποιήσει" πριν ενεργήσουν ( και καλά θα πράξουν) προς όφελος επιχειρηματιών που δείχνουν πως έχουν πάρει την κατάσταση προσωπικά και θα οδηγήσουν με "ανορθόδοξο" τρόπο στη ΔΗΜΟΣΙΑ διαπόμπευση όσων θεωρούν πως "καθάρισαν" με τον τυποκτόνο νόμο του Ευάγγελου Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα. 

Πηγές της αστυνομίας ισχυρίζονται πως πολλές από τις επιχειρήσεις τους δεν είχαν ευτυχή για την κοινωνία κατάληξη επειδή οι εισαγγελικές αρχές δεν παρείχαν διευκολύνσεις όπως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε μια σειρά περιπτώσεων διαφθοράς. 

Επομένως πριν κατηγορήσουμε την ΕΛ.ΑΣ για την αποτυχία της ας αναλογιστούμε με τι "όπλα" πολεμούν την διάχυτη ανωμαλία και πόσο και οι ίδιοι παραχωρούμε την δυνατότητα στην επίσημη Πολιτεία με την ψήφο μας και την εν γένει δημόσια στάση μας στο να διαλευκανθούν τέτοιες υποθέσεις. 

Από την δική μας πλευρά έχουμε τονίσει κατά επανάληψη πως δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα σε όσους τελούν αδικήματα. Για εμάς θεωρείτε αδιανόητο το γεγονός να βιάζονται ανήλικοι επειδή ο κάθε "ψεκασμένος", ανώμαλος, παιδεραστής και θολοκουλτουριάρης θέλει να έχει προσωπική τάχα ζωή ! 

Τέλος προτείνουμε την επαναφορά της θανατικής ποινής για ειδεχθή αδικήματα όπως ο βιασμός ανηλίκων αφού δεν φαίνεται να υπάρχει φρένο στην νοσηρότητα και την ανωμαλία και θεωρούμε παντελώς ΑΔΙΚΟ να ζει κάποιος που έχει καταστρέψει για πάντα την ζωή ενός παιδιού. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...