Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις σας ο θανατηφόρος ιός είναι σε έξαρση και σακατεύει όποιον νοσήσει

 


Το πρωτοσέλιδο του "Πρώτου Θέματος" αποτυπώνει την έξαρση της πανδημίας και στη χώρα μας όπου είχαμε σε μια μέρα 51 νέους θανάτους. 

Ουδείς θα μας σώσει εάν εμείς δεν προσέξουμε , αφού οι δυνατότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας ήταν και είναι γνωστές σε όλες και όλους μας και πριν την πανδημία. 

Ελάχιστα άλλαξαν η για να ακριβολογούμε το μόνο που έχει αλλάξει είναι μερικές ακόμα χιλιάδες προσλήψεις σε ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Προσλήψεις που έγιναν από την παρούσα κυβέρνηση της ΝΔ για να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης . Προσλήψεις που είναι ΜΟΝΙΜΩΝ υπαλλήλων και ξεπερνούν τις 7000. 

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως χρειαζόμαστε και άλλους γιατρούς και κυρίως νοσηλευτικό προσωπικό στο οποίο πρέπει να ομολογήσουμε πως υπάρχει στέρηση. 

Όμως όσοι το ΑΠΑΙΤΟΥΝ θα πρέπει να μας πουν και που θα βρεθούν τα δισ. ευρώ που θα στοιχίσουν σε βάθος χρόνου αυτές οι προσλήψεις. 

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με 100 ή 200 ή 300 εκατομμύρια που δίνονται μια φορά και τέρμα. Μιλάμε για κάποια δισ. ευρώ που θα τα έχουμε ως πάγιο έξοδο για πάντα αφού προφανώς και οι εργαζόμενοι και τα συγγενικά τους πρόσωπα έχουν λόγο στις συντάξεις που αργότερα θα καταβληθούν σε όλες και όλους αυτούς τους εργαζόμενους. 

Αυτές οι πρακτικές κρατισμού άλλωστε μας χρεοκόπησαν με αποτέλεσμα χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες να έχουν απωλέσει μέσα στην κρίση την κινητή και ακίνητη περιουσία τους και να έχουμε το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας ανάμεσα στα 27 κράτη - μέλη της Ε.Ε. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...