Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Για όσους αναρωτιούνται πότε θα σταματήσουν οι αποκαλύψεις μας για την ακροδεξιά συμμορία η απάντηση είναι όταν θεωρούμε πως η κοινωνία θα αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο του να υιοθετεί θέσεις και απόψεις που απειλούν ή κλονίζουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

  • Μην κλαίτε πολύ για την στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και συνεχίστε να κατηγορείτε συλλήβδην τους δημοσιογράφους για όσα τάχα σας κρύβουν ή για διαπλοκή με την εκάστοτε Εξουσία με το σαθρό επιχείρημα πως και αυτοί πήραν μερίδιο από κρατική διαφήμιση για την ενημέρωση των πολιτών ως ΜΜΕ βεβαίως και όχι όλα. Άλλωστε η η δημοσιογραφία έχει πάντα κόστος για όσους την ασκούν κόντρα το γενικό ρεύμα της ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ενεργών  φασιστών που οπλίζουν τα χέρια δολοφόνων αφού τους δίνουν σαθρά επιχειρήματα. Έτσι ακόμη ένας "κακός" δημοσιογράφος σιώπησε και όλα βαίνουν καλώς αφού με δεδομένο πως με αυτή την ΕΛ.ΑΣ δεν πας πουθενά θα αναμένουμε επανάληψη όσων συνέβησαν μετά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια όπου έβγαιναν στη δημοσιότητα επιλεκτικά στοιχεία που αποδείκνυαν πως ήταν "μπλεγμένος". Εμείς ό,τι έχουμε να γράψουμε το γράφουμε όσο ζουν για να μας απαντήσουν αφού προφανώς και δεν αναμένουμε απαντήσεις από νεκρούς. 

  • Όσο η υπόθεση Μάλαμα- Παπαχρήστου δεν οδηγείται στη Δικαιοσύνη για να υπάρξουν επιτέλους ποινές των εμπλεκομένων τόσο θα μετατρέπουμε τις γειτονιές μας σε πεδία μαχών ανάμεσα στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που μένουν ατιμώρητα. Ας αφήσουν επιτέλους την ΕΥΠ να παρακολουθεί τους ποινικούς για να μην μαζεύουν μετά πτώματα από πεζοδρόμια. 

  • Εάν δεν έχουν αντιληφθεί στο Μαξίμου πως έχουν μπει στο στόχαστρο ξένης πρεσβείας επειδή απλώς αδιαφορούν θα το καταλάβουν τους επόμενους μήνες γιατί κανένας πολιτικός σχηματισμός δεν δημιουργείτε χωρίς χρήματα και σε όλους έχουν πρόσβαση τα κράτη που θέλουν να εξυπηρετούν τα καλώς νοούμενα συμφέροντά τους ανά τον κόσμο. Έτσι και χρήματα έχουν για να στηρίξουν ενναλακτικές και μπορούν να δημιουργήσουν προβοκάτσιες εφόσον βρίσκουν ώτα μη ευήκοα σε κυβερνητικές θέσεις. Ας κοιτάξουν τι τους ζητάνε και ας προσαρμόσουν τα δικά μας συμφέροντα με αυτά των συμμάχων μας πριν καταντήσουμε Κολομβία. 

  • Πάνω από 6 είναι οι αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και μπράβο σε όσους με τις κάμερες των οικιών τους βοήθησαν ώστε να καταγραφούν οι δράστες. Επίσης συγχαρητήρια στο δήμο Αλίμου για τις δικές του κάμερες σε κεντρικούς δρόμους τους οποίους σίγουρα έχουν χρησιμοποιήσει ως διαφυγή οι δράστες ή για να πλησιάσουν την ήσυχη έως το μεσημέρι της Παρασκευής γειτονιά που έμενε ο άτυχος δημοσιογράφος. Στο δικό μας δήμο γνωρίζει κανείς πόσες κάμερες έχει τοποθετήσει η διοίκηση και που; Εμείς πάντως ναι. 

  • Μαθαίνω πως κάποιοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι ενοχλούνται από τις κάμερες και ποντάρουν στο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα για να τις αποτρέψουν. Οι ίδιοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση κάθε φορά που μετά από εγκληματική ενέργεια η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει τα απαραίτητα εφόδια για να διαλευκάνει τις υποθέσεις. Μάλιστα μας είπαν πως παλιότερα και η ΕΣΗΕΑ έχει διαμαρτυρηθεί και αναμένουμε τα σχετικά έγγραφα για να τα δημοσιοποιήσουμε. Γιατί προφανέστατα και κάθε δημοσιότητα με στοιχεία είναι καλή εκτός από την νεκρολογία σου! 

  • Σαν σήμερα έπεσε στο καθήκον ο σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος . Ήταν 12 Απριλίου 2018 και  ο ήρωας Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος έχασε τη ζωή του,  όταν το μονοθέσιο αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ, σε απόσταση εννέα ναυτικών μιλίων βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου, προσέκρουσε στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...