ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όνειδος απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Ηλιούπολης παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για εκδήλωση των κομμουνιστών!

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Όνειδος απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Ηλιούπολης παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για εκδήλωση των κομμουνιστών!

 


Εμείς δεν κατανοούμε για ποιον ακριβώς λόγο δίδεται ΡΕΥΜΑ για εκδήλωση της νεολαίας του ΚΚΕ και προφανέστατα κρίνουμε ΑΝΑΓΚΑΙΟ να ενημερώσουμε τους δημότες μας αλλά κυρίως τους 41 δημοτικούς συμβούλους εάν θεωρούν δίκαιη αυτή την απόφαση. 

Επειδή δεν θεωρούμε πως η αντιπολίτευση αγνοεί το γεγονός απλώς επισημαίνουμε πως  ΚΑΜΙΑ τέτοια απόφαση δεν θα ΜΕΝΕΙ κρυφή από τους δημότες μας. 

Δεν μας αφορά εάν είναι "ΘΕΣΜΟΣ" η κατασπατάληση ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρήματος εμείς είμαστε εδώ για να μαθαίνει και ο τελευταίος δημότης μας πως οι κομμουνιστές ξοδεύουν τα δικά του χρήματα για να προβάλλουν τις αναχρονιστικές και φασιστικές ιδεοληψίες τους. 

Καλούμε την Πολιτεία να αναλάβει δράση αφού ο δήμος μας είναι οφειλέτης της ΔΕΗ και αποπληρώνει με δόσεις τα σπασμένα ανάλογων αποφάσεων. Το ίδιο θα γράφαμε για οποιοδήποτε κόμμα χρησιμοποιούσε το ρεύμα ενώ έχει την δυνατότητα να το πληρώσει. Εάν δεν έχει την δυνατότητα ας φέρει γεννήτρια άλλωστε και η παραχώρηση του χώρου για εμάς της κεντρικής πλατείας σε εχθρούς της Αστικής Δημοκρατίας είναι προβληματική ως πράξη ενός κράτους που θέλει να ονομάζεται δυτικό. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: