Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Στον alpha και στον Γιώργο Κουρδή μίλησε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης κ. Παναγιώτης Κόκλας για ρεπορτάζ που θα προβληθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού

Δηλώσεις για ρεπορτάζ που θα φιλοξενήσει το κεντρικό δελτίο του  Alpha έκανε πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας της πόλης μας κ. Παναγιώτης Κόκλας. 

Το συνεργείο του Alpha βρέθηκε σε μαγαζιά εστίασης της πόλης μας και ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Κουρδής συμπλήρωσε το ρεπορτάζ του με δηλώσεις του Αντιδημάρχου της πόλης μας σχετικά με τους ελέγχους που πραγματοποιεί η δημοτική αστυνομία στις επιχειρήσεις , σχετικά με την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας. 



Ο κ. Κόκλας τόνισε μεταξύ άλλων πως: "Μένουμε Ηλιούπολη - Μένουμε Ασφαλείς" τονίζοντας πως οι επιχειρήσεις της πόλης μας τηρούν τα μέτρα και πως η Δημοτική Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους όπου τους ενημερώνει και επιβλέπει την τήρησή τους. Κάλεσε δημότες και άλλων περιοχών να έρθουν στην πόλη μας για να ψωνίσουν ή να πιουν καφέ αφού οι επιχειρήσεις της τηρούν τα μέτρα και έτσι αυτοί θα είναι ασφαλείς στην πόλη μας. 



Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την παρουσία στην πόλη μας του φίλου και συναδέλφου Γιώργου Κουρδή που μας γύρισε στο μακρινό 1997 όταν μαζί δουλεύαμε ως ρεπόρτερ της εκπομπής "Εν Θερμώ" που παρουσίαζε ο Χρίστος Βασιλόπουλος . Λίγους μήνες μετά ο γράφων πήγε στις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ο Γιώργος Κουρδής μεταπήδησε αργότερα στο δελτίο του skai. Ο Γιώργος Κουρδής ήταν από τους πρώτους δημοσιογράφους που στελέχωσαν τον τότε skai και θεωρείται από τους πιο έμπειρους ρεπόρτερ του ελεύθερου ρεπορτάζ που διαθέτει σήμερα το δελτίο του Alpha. 



Επομένως και σήμερα βλέπουμε κεντρικό δελτίο του Alpha και Αντώνη Σρόϊτερ  στις 7 παρά δέκα το βράδυ για να δούμε το ρεπορτάζ που διαφημίζει θετικά την πόλη μας και φυσικά αμέσως μετά στις 8 παρά δέκα βλέπουμε ΣΚΑΪ που έχει βγάλει από τους καλύτερους ρεπόρτερ της ιδιωτικής τηλεόρασης. 


Και για να μην έχετε αυταπάτες μόνο σε εμάς θα διαβάσετε αυτό το θέμα αφού κάποιοι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ δεν προβάλλουν τίποτα ΘΕΤΙΚΟ για την πόλη μας. Ευτυχώς που υπάρχουν τα "συστημικά" κατά αυτούς ΜΜΕ και μαθαίνουν όλες και όλοι τι συμβαίνει στην πόλη μας προς θετική κατεύθυνση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...