Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Για ακόμα μια φορά απέναντι σε ό,τι θετικό γίνεται για την Παιδεία η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης

 


Για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια η κυβέρνηση της ΝΔ θα προσλάβει 11.700 μόνιμους εκπαιδευτικούς που θα είναι στις θέσεις τους από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 αλλά οι κομμουνιστές της πόλης παλεύουν να καταργήσουν το Νομοσχέδιο για την Παιδεία που για πρώτη φορά βάζει ΤΕΛΟΣ στους μπαχαλάκηδες και τους αιώνιους φοιτητές. 

Επίσης περιλαμβάνει αξιολόγηση των εκπαιδευτικών για να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να στέλνετε από το δημοτικό τα παιδιά σας σε ιδιωτικά φροντιστήρια αφού πολλοί πτυχιούχοι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να διδάξουν και χρειάζονται μετεκπαίδευση! 

Άλλωστε όλες και όλοι έχετε παρακολουθήσει τα τραγικά ορθογραφικά λάθη συλλόγων εκπαιδευτικών που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων. 

Κυρίως αυτών που αναμένουν την σύνταξή τους και το μόνο μέλημά τους είναι πως δεν θα χάσουν το ραχάτι τους κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις για την τηλεκπαίδευση αλλά είναι εμφανές και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις ακόμα και καθηγητών πανεπιστημίων που αγνοούν στοιχειώδης γνώσεις που έχουν ακόμα και οι απόφοιτοι Γυμνασίου. 

Πουθενά στον κόσμο δεν υπήρξαν τόσες αντιδράσεις για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και το αποτέλεσμα του ξεχαρβαλώματος της Παιδείας φαίνεται όταν ρωτάς μαθητές Λυκείου και δεν γνωρίζουν ούτε τις εθνικές μας επετείους έστω και εάν γιορτάζονται σε λάθος ημερομηνίες αφού οι πολιτικές ηγεσίες συντηρούν ΜΥΘΟΥΣ που θα αποβούν καταστροφικοί για το μέλλον της χώρας μας. 

Πάντως οι ξένοι γνωρίζουν καλύτερα την Ιστορία μας και σε δικά τους βιβλία ανακαλύπτεις πόσα ΨΕΜΑΤΑ και ΜΥΘΟΥΣ συντηρούσε το εκπαιδευτικό μας σύστημα για δεκαετίες . 

Σε κάθε περίπτωση όσοι ακόμα έχετε παιδιά σε δημόσια σχολεία και μάλιστα της πόλης μας θα έπρεπε να είσαστε πιο ενεργοί και να μην αφήνετε να σας εκπροσωπούν όσοι δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στο ζήτημα της Παιδείας και γίνονται εμπόδιο σε ό,τι θετικό πάει να αλλάξει στο πλήρως απαξιωμένο δημόσιο σχολείο. 

Καλή η συντήρηση των κτιρίων αλλά χωρίς αξιολογημένο προσωπικό δεν θα αλλάξει επίπεδο η χώρα αφού οι βάσεις μπαίνουν από το δημοτικό και ελάχιστοι εν μέσω κρίσης έχουν χρήματα να δαπανήσουν για ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ή φροντιστήρια που άλλωστε λειτουργούν κατά παράβαση του Νόμου που δεν ρυθμίζει κάτι που συμβαίνει δυστυχώς και δεν εκδίδει άδειες για φροντιστήρια μαθητών δημοτικών παρά μόνο για μαθητές μέσης και ανώτερης εκπαίδευσης. 

Άμα είναι αντιδραστική η αξιολόγηση αφήστε τους παιδεραστές να κάνουν μάθημα αφού η εκπαιδευτική κοινότητα απέδειξε και στην πόλη μας πως δεν είναι ικανή ούτε έναν παιδόφιλο να ξεχωρίσει πόσο μάλλον έναν άλλο ποινικό αφού τα δελτία τύπου της Αστυνομίας σας πληροφορούν για εξαιρέσεις βέβαια που όμως όσο δεν καταδικάζονται για συνδικαλιστικούς λόγους δημιουργούν κακή εικόνα όπως επίσης και οι απόψεις που έχουμε κατά καιρούς ακούσει από ανθρώπους με πτυχία που όσο και εάν κάποιοι θα θιγούν δεν είναι κορυφαίων πανεπιστημίων αλλά ουραγών της επιστήμης . 

Άλλωστε Ελληνικό Πανεπιστήμιο δεν έχουμε δει για καιρό μέσα στα 50 πρώτα και δεν φταίει μόνο πως είμαστε ένα κράτος 11.000.000 κατοίκων αλλά πολλά ακόμα που δεν θα αναλύσουμε σε αυτό το κείμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...