ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο



  • Όχι δεν χάνουμε ειδήσεις απλώς αποφεύγουμε να γινόμαστε μονίμως "κακοί" και να εξηγούμε αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. 

  • Άλλο ένα Σαββατοκύριακο η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη αλλά η διοίκηση περί άλλων τυρβάζει. 

  • Την άλλη Κυριακή έχει εσωκομματικές κάλπες η ΝΔ και ελπίζουμε να βγει πιο δυνατή μετά από αυτές κάτι που με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει απίθανο. Το κόμμα πρέπει να έχει και τις άλλες του τάσεις και όχι μόνο οι κολλητοί του προέδρου. 

  • Ευτυχώς που βγήκε και η εφημερίδα "Ηλιοτυπία" και μάθαμε πως οι επιχειρηματίες της πόλης μας βρήκαν έναν δυναμικό υπερασπιστή των "συμφερόντων" τους. Μας είχε διαφύγει ή για να μην μασάμε τα λόγια μας έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση του θέματος. Ακόμα και οι κομμουνιστές το παλεύουν καλύτερα και χωρίς πολλές φανφάρες! 

  • Αραμπατζής και Ευσταθίου θα τα "βρουν" τι έχουν άραγε να χωρίσουν ; Θα τα είχαν ήδη βρει ένα οι συμβουλάτορές τους δεν τους οδηγούσαν σε μια αδιέξοδη κόντρα που οδηγεί την πόλη μας στο να παραμείνει δέσμια των αριστερών ιδεοληψιών. Όχι τίποτα άλλο αλλά οφείλει να συνεχιστεί η "πρόοδος" που έχουμε ως κεντροδεξιοί . Γιατί κεντροδεξιές θεωρητικά είναι οι παρατάξεις των Αραμπατζή - Ευσταθίου και νεοδημοκράτες είναι και οι δύο.  Το 2014 κατέβηκαν τρεις ( Αναγνώστου- Ευσταθίου - Πίκουλα) το 2019 δύο ( Ευσταθίου - Αραμπατζής) και το 2023 ένας ο Τάσος Ευσταθίου αφού έτσι λέει η κοινή λογική και κυρίως τα αποτελέσματα της κάλπης του 2019. Εάν είχαν αφήσει τον Γιάννη Αναγνώστου  μετά την ήττα ( κάτι βέβαια που στην δεξιά δεν συμβαίνει,  αφού χάνεις - φεύγεις) σίγουρα ο δεύτερος γύρος το 2019 θα ήταν παιχνιδάκι ,  και η δημαρχία πιο κοντά αφού όπως έχετε ήδη αντιληφθεί συμμάχησαν όλοι κατά του Βασίλη Βαλασόπουλου,  ακόμα και οι "δικοί" του άνθρωποι. Οι άνθρωποι δηλαδή που εάν δεν τους είχε βάλει στο "κόλπο" ο Βασίλης σήμερα δεν θα είχαν στον "ήλιο"  μοίρα. 

  • Το να υπερασπιστεί το έργο του Βαλασόπουλου ο νέος επικεφαλής κ. Ψυρρόπουλος είναι μεγάλο σφάλμα. Τι να υπερασπιστεί δηλαδή τα πολυδιαφημισμένα αντιπλημμυρικά που κρίθηκαν στην πράξη, το συμμάζεμα που έγινε υπό την δαμόκλειο σπάθη της Τρόϊκας, την αδιαφάνεια της λειτουργίας του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης ή το γεγονός πως 5-6 προμηθευτές έπαιρναν και παίρνουν όλα τα μικρά έργα που γίνονται στην πόλη; Νέος είναι θα καταλάβει πως δεν μπορεί να έφυγαν τόσοι πολλοί και να είναι όλοι τους λάθος. Το θέμα είναι πως έφυγαν και δεν μίλησαν ΠΟΤΕ για όσα είδαν και γνωρίζουν προφανώς επειδή θέλουν να σας αφήσουν όλες και όλους εσάς στο "σκοτάδι". Και θα σας αφήσουν αφού τελειώνει και ο Οκτώβριος και ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό δεν έχει έρθει άρα ακόμα και εάν έρθει αύριο η ανάδοχος εταιρία θα κάνει πάνω από ένα χρόνο για να παραδώσει το έργο. Όσοι μένετε στον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού γνωρίζετε πότε ξεκίνησαν το έργο και πότε τελείωσε. Τώρα για το αποτέλεσμα κινέζικα led προτίμησαν κινέζικα θα έχετε για τα υπόλοιπα 50 χρόνια! 

  • Καμία τάξη δεν μπαίνει στο νεκροταφείο λάθος κατάλαβαν οι ενεργοί φασίστες . Σοβιετία δημιουργείτε σαν και αυτή που συμβαίνει στις λαϊκές αγορές με πλήρη ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και βέβαια επειδή δεν ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων" εμείς όπως και η zougla.gr κατανόησε τι συμβαίνει και δεν έδωσε έκταση σε ένα ρεπορτάζ που ο καταγγέλλων κατηγορούσε τους άλλους για "αθέμιτο" ανταγωνισμό και ήθελε και πέτυχε από ό,τι φαίνεται να δημιουργηθεί μια ιδιότυπη Σοβιετία με την βούλα του κράτους. Θα δουλεύουν πλέον οι "νόμιμοι" δηλαδή αυτοί που δεν έχουν κόψει ποτέ τους απόδειξη στο ακριβές ποσό που εισπράττουν! Δεν θα περάσει βέβαια και οι "αδικημένοι" θα καταφύγουν σε όσους ακόμα πιστεύουν πως πρέπει το κράτος να επεμβαίνει σε εμπορικές δραστηριότητες για το καλό τάχα του δημότη. Με πέντε καντηλανάφτες η τιμή θα είναι μεγαλύτερη από ό,τι να υπάρχουν 100 και το όφελος για την Πολιτεία και τον πολίτη θα είναι μεγαλύτερο εκτός και εάν κάποιος αδαής πιστεύει πως οι πέντε θα φορολογηθούν τόσο ώστε να καλύψουν το πραγματικό όφελος που θα έχουν οι πολίτες από τις χαμηλές τιμές που μπορεί να πετύχει μόνο η "ζούγκλα" του καπιταλισμού και κανένα άλλο σύστημα. Διαφάνεια δηλαδή είναι ό,τι συμβαίνει; Δείτε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τους προμηθευτές του δήμου από το 2011 έως και σήμερα και θα καταλάβετε το δούλεμα που πέφτει. 

  • Μπράβο σε όσους στηρίζουν τις τομές που επιχειρεί ο Αρχιεπίσκοπος στην Ελλαδική Εκκλησία και ντροπή σε αυτούς που εξακολουθούν και δεν κατανοούν πως οι εποχές άλλαξαν. 

  • Διαφάνεια στις ιδιωτικοποιήσεις δεν είναι προφανέστατα να συμμετέχουν ο Κινέζος και ο Αμερικανός στον οιοδήποτε διαγωνισμό και ανάδοχος να είναι ο Κινέζος. Αυτό είναι απλώς ΚΑΤΑΝΤΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: