Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ...

  • Το ιστολόγιο μας εκτός από τις διαφημίσεις Google που "υποχρεωτικά" προβάλλει  χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό όφελος ( και για τις οποίες η εταιρία Google φορολογείται) θα συνεχίσει να ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ επιχειρήσεις που σέβονται τον πελάτη και που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες για τα δεδομένα της πόλης μας. Και βέβαια το ΝΟΤΙΑ με την ίδια λογική θα προβάλλει εκτός από την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό και όποιες επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν επάξια σε ό,τι σε μερικά χρόνια θα δημιουργηθεί στη "γειτονιά" μας. Αυτά επειδή εμείς δεν είχαμε και δεν έχουμε καμία σχέση , ούτε διατηρούμε καμία προσωπική μας επιχείρηση στον δήμο Ηλιούπολης. 

  • Η κάρτα του δημότη Ηλιούπολης μας πρόσφερε έκπτωση 20% σε προϊόν που αγοράσαμε πρόσφατα και που με μια πρόχειρη έρευνα μας στο διαδίκτυο αλλά και σε επιχειρήσεις στη Γλυφάδα είδαμε πως ωφεληθήκαμε πραγματικά. Ευχαριστούμε τον δήμο Ηλιούπολης για την πρωτοβουλία του και σίγουρα και θα την ξαναχρησιμοποιήσουμε και θα την διαφημίσουμε για όσους ακόμα δεν την έχουν προμηθευτεί και χάνουν κάποια από τα προνόμιά της. 

  • Δεν ξέρω ποιοι θεωρούν δεδομένο πως η πόλη μας θα έχει ομάδα ποδοσφαίρου σε επαγγελματική κατηγορία του χρόνου όμως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ παρά την αγάπη μας για τον "Ήλιο" δεν το θεωρούμε πιθανό εκτός και εάν γίνουν "τρελά" πράγματα. 

  • Παράγοντας ποδοσφαίρου ο γνωστός Αραβαντινός στην Προοδευτική και η ομάδα θα αρχίσει να "πετάει"! 

  • Η πόλη έχει δήμαρχο και Αντιδημάρχους αυτό που δεν έχει και δεν θα αποκτήσει είναι εργαζόμενους που να ασχολούνται με το αντικείμενό τους και όχι με το να κατηγορούν τους δημότες επειδή τους υποδεικνύουν την δουλειά τους. Και αυτό δεν θα αλλάξει με κανέναν δήμαρχο όπως δεν άλλαξε και έως σήμερα παρά μόνο με ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ όλων των δομών που δεν είναι αναγκαίο να είναι υπό την εποπτεία ενός δήμου που έχει τόσα να κάνει αντί να κανακεύει εργαζομένους! 

  • Με 1-2 αναρτήσεις την ημέρα το ιστολόγιο μας αυτό στην ουσία δεν είναι ενεργό εάν φανταστείτε πως κάποτε είχαμε 10 και 20 αναρτήσεις σε καθημερινή βάση . Τώρα εάν κάποιοι θεωρούν πως επειδή με 1 ανάρτηση και δύο δράσεις τον χρόνο είναι "επαναστάτες" δικό τους θέμα. 

  • Κατάθεση στη ΓΑΔΑ έδωσε φυλακισμένος έμπορος ναρκωτικών για έγκλημα που είχε θεωρεί ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συνέβη πριν μερικούς μήνες στην πόλη μας. Οι αστυνομικές πηγές διαρρέουν πως τους υπέδειξε δύο πρόσωπα ως τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης! Ο καταδικαστείς για ναρκωτικά είναι με άδεια εκτός φυλακών! 

  • Το μένουμε Νότια φυσικά και έχει άμεση σχέση με εμάς. Το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ απλώς στηρίζεται από εμάς στην απέλπιδα προσπάθειά του να τα βάλει με όσους δεν κοκκινίζουν με ΤΙΠΟΤΑ και τους παρακαλούμε να είναι πιο προσεκτικοί γιατί οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ θα πετύχουν να τους ρίξουν το ιστολόγιο. Όσο για εμάς ΠΑΙΖΟΥΜΕ τα πάντα αλλά με καταγγέλλοντα εμείς με επαγγελματίες ομοφυλόφιλους , μπράβους ή εκβιαστές δεν έχουμε ουδεμία σχέση τους δίνουμε κατευθείαν στην ΕΥΠ αφού στην ΕΛ.ΑΣ δεν είχαμε και δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ καμία εμπιστοσύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...