Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ελπίζουμε αυτή την φορά η κακοκαιρία να είναι μικρότερης έντασης για να τα πάνε καλύτερα όσοι έτσι και αλλιώς δεν εργάζονται με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός !

Μοιράζει αλάτι ο δήμος μας για τον επερχόμενο χιονιά αύριο Σάββατο. Ισχυρίζεται πως οι εθελοντικές του ομάδες και υπάλληλοι του δήμου έχουν ρίξει αλάτι στους δρόμους επομένως δεν θα δούμε δρόμους κλειστούς εάν βέβαια έχουν γίνει όπως μας τα λένε. 

Γιατί όταν παραδίδεις τις "αλατιέρες" σε άσχετους και επικίνδυνους θα έρχεσαι μετά σαν την πουτ@ν@ να κλαφτείς στα δημοτικά συμβούλια πως ενώ τα έκανες όλα καλά οι δημότες εγκλωβίστηκαν για καμία εβδομάδα στα σπίτια τους. 

Τα δένδρα οι άχρηστοι της Υπηρεσίας Πρασίνου δεν τα έκοψαν ελπίζουμε να πέσουν κάποια χωρίς να έχουμε θύματα γιατί δεν έχουν σκοπό να απομακρύνουν τα επικίνδυνα δένδρα από τον ιστό της πόλης ακόμα και εάν θρηνήσουμε θύματα. 

Διοίκηση που κάνει τα πάντα για να πάμε από το κακό στο χειρότερο και δημότες που εξακολουθούν ακόμα και εμπιστεύονται ένα εργατικό δυναμικό που θα έπρεπε ήδη να είχα αντικατασταθεί από ιδιώτες μπας και σωθούμε! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...