Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ


Ύστερα από πρόσκληση να συμμετάσχω σαν παρατηρητής στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , παρευρέθηκα χθες το απόγευμα στην έναρξη του!
Εκεί μετά από 2,5 χρόνια περίπου συνάντησα πολλούς φίλους και συναγωνιστές και όπου ευχή όλων μας ήταν να έχουν κάθε επιτυχία οι εργασίες του συνεδρίου αυτού!

Αποφάσισα όμως να δημοσιεύσω τη φωτογραφία με τη γιατρό Ματίνα Παγώνη που συνάντησα στο συνέδριο, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους:

1. Η Ματίνα Παγώνη ήταν συμμαθήτρια & φίλη της αδερφής μου στο γυμνάσιο.
Μάλιστα κάθονταν στο ίδιο θρανίο στο θηλέων του Άργους.

Αυτή έγινε γιατρός και η αδελφή μου φιλόλογος. Και έτσι η καθεμία πήρε το δρόμο της.

2. Βλέποντας τη γιατρό Ματίνα Παγώνη στην αίθουσα του συνεδρίου, πέρασαν αστραπιαία, από τη σκέψη μου, τα δύο τελευταία χρόνια, τα χρόνια της πανδημίας.

Και που όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είτε μέσω της τηλεόρασης είτε από το YouTube κ.λ.π. παρακολουθούσαμε καθημερινά τις συζητήσεις των γιατρών για την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας.

Μπορεί κάποιοι γιατροί να υπερβάλανε, μπορεί να έβγαιναν πολύ τακτικά στις τηλεοράσεις, μπορεί, μπορεί, μπορεί...

Όμως ήταν αυτοί που μας ενημέρωναν, μας κατεύθυναν και μας συμβούλευαν το πώς να κινηθούμε δηλ. ήταν η ελπίδα μας, ήταν οι καθημερινοί μας "φίλοι", ήταν αυτοί που μαζί με τους κυβερνώντες κράτησαν, στις πραγματικά πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, την κοινωνία όρθια.
Να λοιπόν γιατί δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία και που για μία ακόμη φορά μας δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τόσο τους γιατρούς όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό που με αυταπάρνηση βοήθησαν τους πολίτες.

Δίπλα λοιπόν σε κάθε πολίτη και τώρα και πάντα!

Καλή επιτυχία στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας & και στον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη!

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης " Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...