Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ζωντανή μουσική και άφθονη διασκέδαση αύριο στις 21:00 στην οδό Ξενοφώντος 11


Για όσους μένουν στην Ηλιούπολη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το καφενείο του κ. Λευτέρη Κοντομάρκου (Νοσταλγία) στην οδό Ξενοφώντος 11 στην πόλη μας. 

Καθαρά ποτά , νοστιμιές που μαγειρεύονται εκείνη την ώρα και άφθονη διασκέδαση είναι τα συστατικά της επιτυχίας σε ένα στέκι που γνωρίζουν όσοι αναζητούν το κάτι παραπάνω. 



Και βέβαια μέσα στην κρίση οι φιλικές τιμές είναι αυτές που διατηρούν αυτό το στέκι αφού ως γνωστόν οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.  Και στο στέκι της Ξενοφώντος 11 όλοι μια παρέα είναι και φίλοι μεταξύ τους! 




Έτσι αύριο στις 21:00 το κατάστημα σας υποδέχεται με ζωντανή μουσική και τραγούδι και αυτό που σίγουρα υπόσχονται οι συντελεστές της βραδιάς είναι διασκέδαση και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα άγχη της καθημερινότητας. 

Μην χάσετε την αυριανή βραδιά ( 12/11/2022) γιατί εσείς θα χάσετε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...