ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Και εμείς είχαμε μείνει με την εντύπωση πως ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν υπάρχει!

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Και εμείς είχαμε μείνει με την εντύπωση πως ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν υπάρχει!

 


Το κόμμα που έχει εκλέξει ήδη τρεις δημάρχους στην πόλη μας ( Θεόδωρο Γεωργάκη, Βασίλη Βαλασόπουλο και Γιώργο Χατζηδάκη) είχε όπως πληροφορηθήκαμε ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της δημοτική οργάνωσης του στην πόλη μας. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ κόμμα που φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη ( κυβέρνησε περισσότερα χρόνια από την μεταπολίτευση έως και σήμερα) για την χρεοκοπία της χώρας δεν αντιλαμβάνεται πως έχει ξεπεραστεί εξαιτίας εσφαλμένων επιλογών του διαχρονικά. 

Οι οπαδοί του κινήματος με συνθήματα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" μαζεύτηκαν εν όψει των βουλευτικών εκλογών και όμως μάθαμε ετοιμάζουν μια "προοδευτική" διακυβέρνηση έτσι και κάνει το λάθος ο λαός και τους εμπιστευτεί και πάλι. 

Πάντως όλες οι δημοσκοπήσεις τους δίνουν χαμηλά και σίγουρα στην τρίτη θέση που κινδυνεύουν να χάσουν εάν όσοι σήμερα φωνάζουν "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" κατέβαιναν υπό κοινή σημαία! 

Βλέπετε το ΠΑ.ΣΟ.Κ δημιούργησε ένα καθεστώς και διόρισε εκατομμύρια Έλληνες στο δημόσιο των οποίων θα πληρώνουμε για δεκαετίες ακόμα μισθούς και συντάξεις. 

Όχι πως η ΝΔ διέλυσε το αδηφάγο ΔΗΜΟΣΙΟ που απειλεί να μας χρεοκοπήσει και πάλι αλλά τουλάχιστον το πάλεψε έως ότου είδε πως είναι καλύτερα να κάνεις καθεστώς παρά να πείσεις "ψεκασμένους" για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. 

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Ανδρέα Παπανδρέου ( θα γιόρταζε σήμερα) φυσικά δεν έχει σχέση με αυτό των διαδόχων του και κυρίως του Κώστα Σημίτη. 

Η σημερινή αντιδεξιά ρητορική του αρχηγού τους Νίκου Ανδρουλάκη κόβει κάθε γέφυρα συνεργασίας με αυτούς. Άλλωστε η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου απέδειξε πως καμία θετική μεταρρύθμιση δεν μπορεί να γίνει όταν κουβαλάς βαρίδια. 

Προσωπικά θεωρούμε πως οιαδήποτε συνεργασία ανάμεσα σε ΠΑ.ΣΟ.Κ και ΝΔ θα οδηγήσει και την δεύτερη σε διάλυση. Δεν θεωρούμε πιθανό το ενδεχόμενο της "νεκρανάστασης" του Κινήματος και το δίπολο για τα επόμενα χρόνια θα είναι αυτό ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ αφού μη έχοντας καμία ιδεολογική συγγένεια στο ΠΑ.ΣΟ.Κ βρέθηκαν ΟΛΟΙ όσοι πίστευαν στον κρατισμό για αρκετές δεκαετίες. 

Πλέον βρήκαν αλλού ΣΟΒΙΤΙΕΣ και προτιμούν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα που σίγουρα δεν έκλεψε όπως τα στελέχη του "ψευτοκινήματος" που κατέστρεψε την Ελλάδα. 

Βλέπουμε πως θα έχουν πρόβλημα μετά τις κάλπες πιθανότατα του Μαρτίου και πως πάνε για άλλον αρχηγό αφού δύσκολα θα πιάσουν διψήφιο ποσοστό στις δεύτερες κάλπες! 

Δεν ξέρουμε τι έχουν να χωρίσουν τα τοπικά του στελέχη αλλά φανταζόμαστε όπως συμβαίνει και με αυτά της ΝΔ επιθυμούν ΟΛΑ να γίνουν ΧΑΛΙΦΗΣ στη θέση του ΧΑΛΙΦΗ. 

Όπου Χαλιφάτο η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας και χαλίφης ο Δήμαρχος της πόλης μας! 

Εκτός από τον Αντιδήμαρχο κ. Πούλο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την συνάντηση αυτή όπου παραβρέθηκε και ο πρώην υπουργός κος Ευθυμίου ανέβασαν πάρα πολλοί που είχαμε την αίσθηση πως την είχαν κάνει ήδη για ΣΥΡΙΖΑ. 

Τελικά κάναμε λάθος ή το έχουν δίπορτο. Άλλωστε τι διαφορές έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑ.ΣΟ.Κ; Για εμάς υπηρετούν τα ίδια ακριβώς πράγματα και είχαν και έχουν τις ίδιες αυταπάτες. Το να κυβερνήσουν και πάλι μαζί με κάποιους που τουλάχιστον δεν μιλούσαν για δεκαετίες κατά της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και φυσικά του ΝΑΤΟ είναι ένα εγχείρημα που απέτυχε την περίοδο 2012-2015 σε μια κυβέρνηση που ούτε εμείς θέλουμε να θυμόμαστε και που σε καμία περίπτωση δεν έσωσε την Ελλάδα από την χρεοκοπία. 

Την λύση την έδωσαν οι σύμμαχοί μας και το πολιτικό προσωπικό της χώρας απλώς ακολούθησε μια συνταγή που έστω και λάθος ήταν καλύτερη από ό,τι πραγματικά θα μας άξιζε ως πλειοψηφία διαχρονικά. 

Δηλαδή την άτακτη χρεοκοπία για να μην έχουν και στο μέλλον κάποιοι ανάλογες αυταπάτες και για να τελειώναμε μια και καλή με όσους επιθυμούν στην ουσία ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ αλλά θέλουν να ζουν με τα προνόμια του καπιταλιστικού συστήματος. 

Ποια είναι αυτά; Μα το ό,τι μπορούν και συναντιούνται και οργανώνουν εκ νέου μεγαλεπήβολα  σχέδια για ένα κράτος που είτε γίνεται επιτέλους δυτικό ή καταλήγει να μοιάζει στην Τουρκία του Ερντογάν ή στην Κίνα όπου δεν έχουν δικαίωμα ούτε στα social media να διαμαρτυρηθούν οι "σύντροφοι". 

Αυτοί που μαζεύτηκαν εκεί επιθυμούν να εκλέξουν και τον επόμενο δήμαρχο της πόλης μας και θα τα βρουν μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: