ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για να δούμε θα ζητήσουν ένα συγγνώμη όσοι σας έβαζαν να κάνετε δωρεές στην "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" μετά τις καταγγελίες;

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Για να δούμε θα ζητήσουν ένα συγγνώμη όσοι σας έβαζαν να κάνετε δωρεές στην "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" μετά τις καταγγελίες;


 Η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος πέτυχαν να ξεγελάσουν πολλούς και έως χθες όλες και όλοι μιλούσαν για "Άγιο" και όχι για "διάβολο". 

Δεν θα θέλαμε να ευλογήσουμε τα γένια μας ( άλλωστε δεν έχουμε ) αλλά ως τοπικό ΜΜΕ ποτέ δεν είδαμε θετικά τις δράσεις του πατέρα Αντώνιου ,και είμαστε γενικά επιφυλακτικοί σε κάθε είδους "φιλάνθρωπους". 

Η αποκαθήλωση της Κιβωτού, όπως η διάλυση οποιασδήποτε επιμελώς κατασκευασμένης πλάνης, προξενεί βαθιά συλλογικά τραύματα, γενικευμένη αμφισβήτηση και καχυποψία απέναντι σε οποιαδήποτε επόμενη φιλανθρωπική πρωτοβουλία. Ακριβώς επειδή η προδομένη κοινή γνώμη γίνεται αμείλικτη με κάποιον που πείστηκε πως έχει τη δύναμη να διαψεύσει την αναπόδραστη αρχή που ορίζει ότι μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο. Είναι όμως αδύνατον να κοροϊδέψεις τους πάντες για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: